Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere în mai multe zone ale țării : Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 29 martie 2024

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 mar 2024, 08:19

Temperaturile sunt în creștere, potrivit meteorologilor Accuweather   

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather  anunță temperaturi tot mai mari pentru românii din toată țara.

Potrivit accuweather.com, vineri, 29 martie 2024, vremea o să fie tot mai călduroasă, cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius, fără ploi, însă cu cer înnorat. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 29 martie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general călduroasă, cu temperaturi tot mai mari, iar pe parcursul zilei, norii nu vor părăsi cerul, însă soarele își va face apariția printre aceștia.

Deși norii nu o să părăsească cerul României, nu sunt șanse mari de ploi. Temperaturile maxime ce vor fi resimțite în țara noastră vor fi cuprinse între 19 și 25 de grade Celsius, în timp ce valorile termometrele pe parcursul nopții vor fi cuprinse între 5 și 12 grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi înnorat la primele ore ale dimineții, însă la ora prânzului, soarele va reveni, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 26 de km/h.

Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații în această zi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în Constanța

La malul mării cerul va fi înnorat, iar vântul o să bată cu putere. Indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 30 km/h dinspre V. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie sau de descărcări electrice în această zi.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță că va mai ploua în centrul țării și temperaturi în creștere: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 27 martie 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi însorit, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 20 km/h dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.Pe

parcursul serii, norii vor începe să acopere cerul, însă nici pe parcursul zilei, cât nici pe parcursul nopții nu sun așteptate precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul este plin de nori în prima parte a zilei, după care soarele își va face apariția, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 28 de km/h dinspre VNV. Temperatura maximă a zilei va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

Deși pe parcursul nopții cerul o să fie acoperit de nori, nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial însorit, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 20 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius. Nu sunt așteptate ploi în această zi.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult însorit, iar vântul va sufla cu 22 de km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Nu sunt așteptate ploi, însă cerul o să se înnoreze pe parcursul zilei. 

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță că va mai ploua trecător, iar temperaturile vor crește ușor: Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 22 martie 2024

Vremea în Craiova

În Craiova, vântul os ă le facă probleme locuitorilor, indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla cu 26 de km/h, temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 11 grade Celsius. Nu vor avea loc precipitații sau descărcări electrice.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi caldă, cu un cer însorit, în care ploaia nu îi va deranja pe locuitori, iar vântul va sufla cu 19 km/h dinspre NNV. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.