Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere cu șanse de precipitații în anumite zone ale țării: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 19 martie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Vremea va fi răcoroasă cu șanse de precipitații în anumite zone

Sursa: freepik.com

Meteorologii anunță temperaturi în scădere în mai multe zone din țară.

Potrivit accuweather.com, marți, 19 martie 2024, vremea va fi răcoroasă cu șanse de precipitații în anumite zone. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 19 martie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi mai rece decât în zilele precedente. Vor cădea precipitații sub formă de ploaie în Dobrogea, Muntenia și Transilvania și sub formă de lapoviță și ninsoare în zona Moldovei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 10 grade Celsius, iar cele minime între – 4 și 3 grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h. Temperatura maximă va fi de 8 de grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

Va ploua în prima parte a zilei sub formă de averse.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi înnorat cu șanse mari de precipitații sub formă de averse în prima parte a zilei. Indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 8 de grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Citește și: Schimbări bruște ale temperaturii, începând de sâmbătă! Meteorologii au emis o nouă prognoză. Când revin temperaturile de primăvară

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de- 1 grad Celsius.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h dinspre N.

Temperatura maximă a zilei va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Sunt șanse reduse de ploaie.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura minimă va fi de- 1 grad Celsius.

Sunt șanse reduse de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 – 25 de km/h. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Spre seară este posibil să apară precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară creștere cu șanse de precipitații în zona de sud a țării: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 16 martie 2024

Vremea în Craiova

În Craiova, indicele UV va fi de 3 din 11. Vântul va sufla cu 15  km/h, temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 0 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer parțial înnorat și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NV. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.