Meteorologii Accuweather anunță temperaturi minime de până la 8 grade Celsius: Cum va fi prognoza meteo în țară sâmbătă, 7 septembrie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Prognoza meteo în țară sâmbătă, 7 septembrie 2024

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere. Cum va fi vremea sâmbătă?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă,7 septembrie 2024, vremea va fi mai răcoroasă față de prima parte a acestei săptămâni. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 7 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă vremea va fi mai răcoroasă față de zilele anterioare, cu temperaturi în scădere în majoritatea regiunilor, în special pe parcursul nopții.

Sunt așteptate averse pe arii mai extinse şi descărcări electrice la munte, în centrul, vestul, nordul și estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 31 de grade Celsius, iar cele minime între 8 și 19 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 17 km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi răcoroasă, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 20 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 de grade Celsius. Este posibil să apară ploi pe parcursul zilei de sâmbătă, 7 septembrie 2024.

Citește și: Fenomen meteo rar pe litoralul românesc: „Marea nu s-a mai putut opune” Turiștii au rămas uimiți când au văzut ce a apărut din apă

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi însorit spre parțial noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre E. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, vremea e călduroasă, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 11 km/h dinspre NE. Temperatura maximă a zilei va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi predominant noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius.

Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu 9 km/h. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Avertizare ANM de cod roșu de ploi în județul Constanța și alte 13 localități: Cantitățile de apă pot depăși 30-35 de litri pe metrul pătrat

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi însorit spre parțial noros, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută cu un cer predominant însorit, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.