Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate cu șanse reduse de precipitații: Cum va fi vremea în țară sâmbătă, 6 iulie 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 05 iul 2024, 14:58

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate cu șanse reduse de precipitații:

Sursa: freepik.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere, dar și temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 6 iulie 2024, vremea va fi extrem de călduroasă cu șanse reduse de precipitații. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 6 iulie 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla slab spre moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 35 de grade Celsius, iar cele minime între 11 și 23 de grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 de grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă. Gradul de umiditate va fi de 41%

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță un nou val de căldură cu temperaturi ridicate de până la 38 de grade Celsius la umbră: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 5 iulie 2024 și câte grade va avea apa mării

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius.

Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.