Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate peste valoarea normală a acestei perioade: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 28 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 28 iunie 2024

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță vreme călduroasă cu temperaturi ridicate peste valoarea normală a acestei perioade. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de vineri, 28 iunie 2024, vremea va fi caniculară cu temperaturi peste normalul acestei perioade. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de v vineri, 28 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, temperaturile se vor menține ridicate peste valoarea normală a acestei perioade, iar în partea de sud a țării valul de căldură va persista, iar disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură umezeală va atinge pragul critic de 80 de unități și va fi caniculă.

În Moldova, Transilvania, Crișana și Banat vor fi ploi de scurtă durată, cu intensificări ale vântului și posibil cădere de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 35 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 22 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații. Gradul de umiditate va fi de 37%.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cu un cer parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius.

Citește și: Revin furtunile! Meteorologii au transmis noi avertizări meteo de vreme caniculară și furtuni pentru ziua de miercuri

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă ploaia.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius.

Sunt șanse scăzute de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 19 grade Celsius. Este posibil ca pe parcursul zilei să apară ploile.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt condiții să apară precipitațiile.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi însoțite de descărcări electrice: Care este prognoza meteo pentru ziua de joi, 27 iunie 2024

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius. Vremea se anunță caniculară pe întreaga durată a zilei.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre E. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

 

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.