Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi în partea de vest: Cum va fi vremea în țară marți, 20 august 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi în partea de vest

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi trecătoare în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea marți?

Potrivit accuweather.com, de marți, 20 august 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse de ploaie în vest și gradul de disconfort termic ridicat. Iată cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 20 august 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general călduroasă, cu un grad de disconfort termic ridicat în sudul țării și cu șanse de precipitații în partea de vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 39 de grade Celsius, iar cele minime între 9 și 24 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Gradul de umiditate va fi de 34% și nu sunt condiții să cadă precipitații.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Vremea în Constanța

La malul mării, vremea va fi caniculară, cu șanse reduse de precipitații. Indicele UV va fi de 7 din 11, iar apa mării va avea 26 de grade Celsius. Temperatura maximă va atinge pragul de 30 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 21 de grade Celsius. Gradul de umiditate va fi de 65%. Vântul va sufla variabil dinspre ENE.

Citește și: Meteorologii ANM au transmis avertizări de furtuni violente în România. Valul de căldură rămâne în continuare valabil

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre E. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Nu sunt șanse să cadă precipitațiile.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla dinspre ENE. Temperatura maximă a zilei va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Nu sunt condiții să cadă precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius. Nu apar condiții de ploaie.

Citește și: Meteorologii ANM au emis cod galben, portocaliu și roșu de caniculă în România: Temperaturile vor atinge 39 de grade Celsius

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15-25 de km/h. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 20 de grade Celsius. Vremea va fi caniculară și nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă cu un cer parțial sein, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!