Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi însoțite de descărcări electrice: Care este prognoza meteo pentru ziua de joi, 27 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi ridicate și ploi însoțite de descărcări electrice

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță caniculă și ploi trecătoare. Cum va fi vremea joi?

Potrivit accuweather.com, de joi, 27 iunie 2024, vremea va fi extrem de călduroasă și se vor semnala ploi cu caracter torențial. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 27 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general călduroasă. Pe parcursul zilei apar ploile, cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și căderi de grindină local.

Va ploua mai ales în Transilvania, Crișana, Oltenia, Banat și în zona Maramureșului. În restul teritoriului cerul va fi mai mult noros cu șanse reduse de precipitații. Disconfortul termic va persista în partea de sud a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 35 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 21 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre E.

Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații. Gradul de umiditate va fi de 39%.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre E.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 23 de grade Celsius.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță vreme caniculară în sud și ploi în partea de vest a țării: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 26 iunie 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă ploaia.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre SE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 342 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 25 km/h, iar temperatura minimă va fi de 19 grade Celsius.

Este posibil ca pe parcursul zilei să apară unele furtuni puternice.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Nu sunt condiții să apară precipitațiile.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: Un nou val de căldură va lovi România la începutul lunii iulie

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult noros, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla cu 25 de km/h, temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius. Este posibil să apară ploile.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult noros, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Pe parcursul zilei se anunță ploi trecătoare, în averse, cu descărcări electrice și intensificări ale vântului.