Meteorologii Accuweather anunță temperaturi tot mai calde în sudul României : Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 25 septembrie 2024 în țară

Autor: Bianca Vidoi

Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 25 septembrie 2024

Sursa: Pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță că temperaturile o să fie peste cele normale pentru această perioadă. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de miercuri, 25 septembrie 2024, temperaturile o să fie peste cele normale pentru această perioadă a anului. Află cum va fi vremea miercuri, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 25 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, pe parcursul zilei de miercuri se anunță înnorări pe cerul României, fără precipitații accentuate. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade Celsius, iar cele minime între 11 și 18 grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi predominant noros, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi caldă, cu un cer însorit spre parțial noros, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla cu 11 de km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Pe parcursul zilei nu o să apară averse. Cerul o să fie parțial spre predominant noros pe parcursul nopții. 

Citește și: ANM anunță răcirea bruscă a vremii și ploi în majoritatea regiunilor din țară: Care este prognoza meteo pentru intervalul 9-22 septembrie 2024

Vremea în Brașov

În Brașov, cerul va fi acoperit de nori, însă și soarele își va face apariția, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE.

Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu va ploua pe tot parcursul zilei.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi predominant noros, indicele UV va fi de 4 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSE. Temperatura maximă a zilei va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius.

Cerul o să se înnoreze accentuat pe parcursul nopții, însă nu sunt așteptate precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi acoperit cu nori, însă soarele își va face apariția, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 13- 32 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 15 grade Celsius.

Nu sunt așteptate precipitații în această zi.

Citește și: Ciclonul care a făcut prăpăd în Islanda pătrunde și în țara noastră: ANM anunță scăderea drastică a temperaturilor și furtuni puternice începând de marți

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi noros spre parțial senin, iar vântul va sufla cu 11 de km/h. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova o să fie observată o înnorare accentuată, iar indicele UV va fi de 3 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 14 grade Celsius. Va ploua scurt pe parcursul nopții de 25 septembrie 2024.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea o să fie caldă, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.