Meteorologii Accuweather anunță un cer predominant înnorat: Cum va fi vremea în țară joi, 1 august 2024

Autor: Bianca Vidoi

Cum va fi vremea în țară joi, 1 august 2024

Sursa: freepik

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi caniculare și cer parțial înnorat. Cum va fi vremea joi?

Potrivit accuweather.com, joi, 1 august 2024, cerul o să fie acoperit de nori. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 1 august 2024

Potrivit accuweather.com, cerul o să fie acoperit de nori în majoritatea zonelor din România, însă nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de 1 august 2024.

Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 37 de grade Celsius, iar cele minime între 14 și 21 de grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi predominant însorit, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 7 km/h dinspre VSV. Temperatura maximă va fi de 37 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 de grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer însorit, iar vântul va sufla cu 1 km/h dinspre S. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 26,8 de grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de 1 august 2024.

Citește și: Vremea se schimbă radical: ANM anunță că un ciclon se va abate asupra României și va aduce cu el furtuni și vijelii în aproape toate regiunile din țară

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial însorit, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 7 km/h dinspre NNV. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Nu sunt șanse să apară ploile. 

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SV. Temperatura maximă a zilei va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Pe parcursul nopții cerul se va înnora, dar nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi acoperit de nori, însă și soarele o să apară, indicele UV va fi de 7 din 11, iar temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius. Nu vor cădea precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla cu 7 km/h. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse ca pe parcursul zilei de 1 august să cadă precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi însorit, însă norii își vor face apariția pe parcursul zilei, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță sfârșitul caniculei în România și Europa: Când se vor putea bucura românii de temperaturi mai scăzute

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SSV. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară ploile.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!