Meteorologii Accuweather anunță un cod galben de caniculă însoțit de furtuni: Cum va fi vremea în țară sâmbătă, 3 august 2024

Autor: Bianca Vidoi

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 3 august 2024

Sursa: Unsplash

Meteorologii Accuweather au emis un cod galben și portocaliu de caniculă până la ora 10:00. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de sâmbătă, 3 august 2024, vremea va fi extrem de călduroasă cu șanse mari de furtuni și averse. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 3 august 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă vremea va fi caniculară, însă temperaturile ridicate vor fi însoțite de furtuni și ploi. Vântul va sufla slab spre moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 38 de grade Celsius, iar cele minime între 14 și 22 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală este anunțat un cod portocaliu de caniculă, însoțit de un cer înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 11 km/h dinspre VSV. Temperatura maximă va fi de 38 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.Aversele

o să își facă apariția pe parcursul nopții.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Vremea în Constanța

În Constanța este emis un cod galben de caniculă, vremea va fi plăcută, cerul va fi parțial însorit, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 24 km/h dinspre SSE. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 22 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov este emis un cod galben de caniculă până la ora 10:00 cerul, fiind așteptate și ploi ocazionale alături de furtuni, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre V. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Sunt așteptate furtuni și pe parcursul nopții.

Citește și: Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină

Vremea în Focșani

În Focșani este anunțat un cod galben de caniculă, însoțit de furtuni, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre SV. Temperatura maximă a zilei va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Sunt așteptate ploi torențiale pe parcursul nopții de 3 august 2024.

Vremea în Oradea

În Oradea s-a emis un cod galben de caniculă până la ora 10:00, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse de ploaie.

Citește și: Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei, după care o să fie acoperit de nori, iar vântul va sufla cu 9 km/h. Indicele UV va fi de 4 din 11, temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Sunt așteptate precipitații pe parcursul nopții.

Vremea în Craiova

În Craiova este emis un cod portocaliu de caniculă, cerul va fi înnorat, fiind însoțit de furtuni în unele regiuni, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații pe timpul nopții.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj este emis un cod galben de caniculă valabil până la ora 10:00, însă sunt așteptate și furtuni în unele zone, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NNV. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă pe parcursul nopții.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.