Meteorologii Accuweather anunță un cod portocaliu de caniculă: Cum va fi vremea în țară joi, 5 septembrie 2024

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 sep 2024, 10:33

Cum va fi vremea în țară joi, 5 septembrie 2024

Sursa: Pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță mai multe coduri galbene și portocalii de caniculă în România. Cum va fi vremea joi?

Potrivit accuweather.com, joi, 5 septembrie 2024, vremea va fi călduroasă, iar meteorologii au emis mai multe coduri galbene și portocalii de canciculă. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 5 septembrie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea o să fie călduroasă în majoritatea regiunilor din România, iar șansele ca aversele să apară pe parcursul zilei sunt minime.

Vântul va sufla slab spre moderat cu unele intensificări în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade Celsius, iar cele minime între 12 și 18 de grade Celsius.

Vremea în București

În București este emis un cod galben de caniculă până la ora 10:00, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 7 km/h dinspre N.

Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Soarele o să fie senin pe parcursul zilei, astfel nu sunt așteptate precipitații.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, iar vântul va sufla variabil dinspre NNE. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 de grade Celsius. Apa mării va avea în jur de 25 de grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi senin, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt așteptate precipitații pe parcursul zilei de joi, 5 septembrie 2024.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 3 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre N. Temperatura maximă a zilei va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă pe parcursul zilei.

Vremea în Oradea

În Oradea este înregistrat un cod galben de caniculă, valabil începând cu ora 10:00, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 5 din 11, iar temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 11 km/h, iar temperatura minimă va fi de 17 de grade Celsius. Nu vor cădea precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul o să fie acoperit de nori pe parcursul zilei, iar vântul va sufla cu 11 km/h. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Nu sunt anunțate precipitații pe parcursul zilei de 5 septembrie 2024.

Citește și: Fenomene meteo extreme astăzi, în România! Județele vizate de cod roșu și portocaliu de ploi torențiale și vijelii

Vremea în Craiova

În Craiova sunt înregistrate două coduri de caniculă, unul portocaliu valabil până la ora 10:00 și unul galben valabil până vineri. Cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 5 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj este anunțau un cod galben de caniculă până la ora 10:00, cerul o să fie parțial însorit, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.