Meteorologii Accuweather anunță valori termice peste cele specifice acestei date calendaristice: Prognoza meteo pentru ziua de marți, 30 aprilie 2024

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 apr 2024, 18:26

Meteorologii Accuweather anunță valori termice peste cele specifice acestei date

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară creștere pentru ziua de marți.

Potrivit accuweather.com, marți, 30 aprilie 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în zona Dobrogei, dar cu temperaturi mult mai ridicate pentru această perioadă din an. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 30 aprilie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general frumoasă cu valori termice peste cele specifice acestei date.

Cerul va fi mai mult senin ziua, dar noaptea vor fi înnorări și ploi slabe în Dobrogea și pe alocuri în Muntenia. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în jumătatea sudică a țării și la munte: temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade Celsius, iar cele minime între 0 și 13 grade Celsius.

Vremea în București

Cerul în București, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Sunt reduse șanse să plouă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai parțial înnorat, indicele UV va fi 5 din 11, iar vântul va sufla 30 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius.

În prima parte a zilei sunt șanse mari să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Nu sunt condiții de ploaie.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 27 de grade Celsius: Prognoza meteo pentru ziua de luni, 29 aprilie 2024

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 25 de km/h.

Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 Mai 2024: ANM anunță ploi și temperaturi în scădere

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse nule de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SE. Indicele UV va fi de 5 din 11, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.