Meteorologii Accuweather anunță vreme extrem de călduroasă: Cum va fi prognoza meteo în țară duminică, 2 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Duminică, 2 iunie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse reduse de precipitații spre seară

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță o vreme extrem de călduroasă în toată țară și temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Cum va fi vremea duminică?

Potrivit accuweather.com, duminică, 2 iunie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse reduse de precipitații spre seară. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de de duminică, 2 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea se va menține călduroasă în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și descărcări electrice local la munte și pe arii restrânse în  rest.

Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în zona montană înaltă, dar trecător și în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor situa între 24 și 33 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre VSV.

Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil dinspre SV.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Citește și: Val extrem de căldură la început lunii iunie: Temperaturile vor atinge 33 de grade Celsius

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV.

Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară ploile.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VSV. Temperatura maximă a zilei va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 16 grade Celsius. Nu sunt condiții de ploaie.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de peste 30 de grade Celsius și indicele UV extrem de ridicat: Cum va fi vremea în țară sâmbătă, 1 iunie 2024, de Ziua Copilului

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre V. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.