Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Author: Lavinia Medrea

Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Sursa: PixaBay

Meteorologii Accuweather au anunțat că primăvara aceasta va fi ca mijlocul unei ierni. Vor fi ninsori în luna martie în Capitală, iar temperaturile vor fi destul de mici pentru acea perioadă.

Anul acesta, în România, cel puțin în Capitală, vremea în luna martie va fi exact ca în mijlocul iernii. Cetățenii vor avea parte de temperaturi mici și de ninsori. Anunțul a fost făcut de meteorologii Accuweather, care au transmis prognoza meteo pentru luna martie 2022.

Meteorologii Accuweather anunță ninsori în luna martie

Temperaturile scăzute își vor face simțită prezența încă de la sfârșitul lunii februarie.

În prima săptămână a lunii martie 2022, temperaturile se vor situa în intervalul 5- 11 grade Celsius, iar noaptea vor ajunge și până la -2 grade Celsius. Cu toate că în prima săptămână a lunii martie vom avea temperaturi asemănătoare cu cele din mijlocul iernii, a doua săptămână vom avea temperaturi diferite.

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 19 ianuarie 2022. Cod galben de vânt puternic. Unde va mai continua să ningă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Începând cu 7 martie 2022, vremea se va încălzi cât de cât, temperaturile ar putea ajunge și până la 12 grade Celsius. Totuși, la mijlocul celei de-a doua săptămânii, meteorologii anunță că vor exista precipitații, iar noaptea temperaturile vor ajunge și până la -3 grade Celsius în Capitală.

Prognoza meteo 14- 28 martie 2022

În intervalul 14- 20 martie 2022, temperaturile vor atinge valori normale pentru acest interval, valoarea maximă ajungând chiar și la 15 grade Celsius.

În intervalul 21- 27 martie 2022, temperaturile vor fi destul de mari, de până la 17 grade Celsius. Totuși, în ultima săptămână a lunii martie, revin ninsorile.

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 18 ianuarie 2022. Vreme severă în aproape toată țara. Regiunile în care va ninge, iar vântul va sufla cu putere

Așadar, începând cu data de 28 martie 2022, temperaturile vor atinge valori maxime de până la 10 grade Celsius, iar valorile minime vor ajunge până la pragul de îngheț.

 

Taguri: