Meteorologii Accuweather au emis un cod galben de furtuni: Cum va fi vremea în țară duminică, 21 iulie 2024

Autor: Bianca Vidoi

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 21 iulie 2024

Sursa: freepik

Meteorologii Accuweather anunță furtuni însoțite de descărcări electrice. Cum va fi vremea duminică?

Potrivit accuweather.com, de duminică, 21 iulie 2024, se va emite un cod galben de furtuni, dar și se caniculă. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de duminică, 21 iulie 2024

Potrivit accuweather.com,  duminică se vor înregistra averse cu caracter torențial, vijelii și descărcări electrice. Alături de aceste condiții meteorologice se înregistrează și intensificări ale vântului și posibil grindină.

Temperaturile maxime înregistrate pe parcursul acestei zile vor fi cuprinse între 24 și 36 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 25 de grade Celsius. 

Vremea în București

În Capitală s-a emis un cod galben de caniculă, de duminică, 21 iulie 2024, de la ora 10:00, până la ora 10:00 de luni, 22 iulie 2024. Cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 7 km/h dinspre NE.

Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. O aversă de ploaie sau furtună își va face apariția pe parcursul zilei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Vremea în Constanța

În Constanța s-a emis un cod galben de caniculă în intervalul orar 10:00- 10:00, mai exact de duminică până luni. Vremea va fi călduroasă, cerul va fi acoperit de nori, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu 11 km/h dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 24 de grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Brașov

În Brașov este emis un cod galben de furtuni până la ora 10:00, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vântul va sufla cu variabil dinspre VNV. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Sunt așteptate câteva averse însoțite de descărcări electrice.

Citește și: Meteorologii ANM au emis Cod Roșu de caniculă în 28 de județe și în București: Cea mai extinsă avertizare de până acum

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi plin de nori, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu 7 km/h dinspre NNE. Temperatura maximă a zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 de grade Celsius.

Pe parcursul zilei își vor face simțită prezența aversele de ploaie, iar pe parcursul nopții cerul se va însenina.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 19 de grade Celsius. Sunt așteptate furtuni în unele zone.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi acoperit de nori, iar vântul va sufla cu 7 km/h. Indicele UV va fi de 3 din 11, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 de grade Celsius. Sunt așteptate ploi scurte pe parcursul zilei de duminică, 21 iulie 2024, dar și câteva averse de ploaie pe parcursul nopții, în special spre finalul acesteia.

Vremea în Craiova

În Craiova s-au emis două coduri, unul de caniculă și unul de furtuni în prima parte a zilei de duminică, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 20 de grade Celsius. Sunt așteptate furtuni pe parcursul zilei, în timp ce noaptea cerul se va însenina.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță disconfort termic accentuat și cod portocaliu de caniculă: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 12 iulie 2024 și câte grade va avea apa mării

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj s-a emis un cod galben de furtuni până la ora 10:00, însă cu toate acestea vremea va fi caldă, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.