Meteorologii Accuweather avertizează șoferii să fie pregătiți pentru vreme rea: Apar precipitații sub formă de ninsoare, ceață și temperaturi scăzute

Autor: Cristina Mocanu

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, anunțată de Accuweather 

Sursa: pexels.com

Reprezentanții Accuweather au emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 2 martie 2024

Vremea se menține plăcută pentru această perioadă, iar Accuweather anunță temperaturi scăzute cu șanse de precipitații sub formă de ninsoare, pentru ziua de sâmbătă, 2 martie 2024

Prognoza meteo Accuweather pentru ziua de sâmbătă, 2 martie 2024

Potrivit accuweather.com, sâmbătă, 2 martie, vremea va fi instabilă cu cer înnorat în majoritatea regiunilor și vânt puternic mai ales în zona de deal și de munte.

În Crișana și Banat sunt șanse să plouă sub formă de averse, mai ales în prima parte a zilei, iar la munte este posibil să cadă precipitații sub formă de lapoviță și ninsori. În zonele joase apare ceața, iar vizibilitatea va fi una destul de scăzută. Temperaturile maxime se vor situa 8 și 15 grade Celsius, iar cele minime între – 2 și 7 grade Celsius. Șoferii trebuie să fie pregătiți pentru orice situație, așa că nu vă grăbiți să vă schimbați roțile de iarnă.

Vremea în București

În Capitală, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 13 de grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Vremea în Constanța

În Constanța vremea va fi răcoroasă, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță prognoza meteo pentru ziua de vineri, 1 martie 2024: Cum va fi vremea în prima zi din primăvară și când revine iarna în România

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NNE. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații, dar este posibil să se formeze ceața.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi înnorat cu șanse reduse de precipitații, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h dinspre SV, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Citește și: Un ciclon puternic ajunge în Europa! Țările în care va ninge cu zăpadă colorată

Vremea în Craiova

În Craiova, indicele UV va fi de 1 din 11. Vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre E, temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5 grade Celsius. Nu vor cădea precipitații, iar cerul va fi mai mult noros.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult înnorat, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Nu sunt condiții de ploaie.