Meteorologii anunta zapada pana la sfarsitul lunii. Autoritatile au luat deja masuri ca zapada sa nu-i ia pe nepregatite VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:06

S-au dus caldurile verii si vremea frumoasa a toamnei. Romania intreaga a fost cuprinsa de un val de frig.

In numai 24 de ore, temperaturile au scazut cu 20 de grade. De la 28 cate erau saptamana trecuta la numai 6 astazi in Capitala. Oamenii au trecut direct de la tricouri si geci subtiri la puloverele iernii.

Altii sfideaza natura si stau in tricou. Meteorologii spun ca in zilele urmatoare racirea va cuprinde toata tara si va ploua. La munte, va fi lapovita si ninsoare.

Iarna nu-i ca vara si nici caldura nu-i ca frigul! Temperaturile scazute de astazi i-au pus deja in alerta pe edilii Capitalei.
Nici bine nu a dat primul fulg ca astazi s-a intrunit deja comandamentul de iarna. Vor sa fie prevazatori si prima zapada sa nu-i mai ia prin surprindere, ca in fiecare an. 

Autoritatile ne dau asigurari ferme ca bucurestenii nu vor suferi de frig in case. Toata lumea va avea caldura subventionata.

Mai marii RADET spun ca bucurestenii vor avea caldura in case, din aceasta seara.
Si daca tot vin vremuri albe cu multe grade minus in termomente, primaria a luat in calcul si oamenii fara adapost. Ii asteapta o surpriza: vor avea incalzire direct in strada.

Meteorologii anunta ca pana la sfarsitul lunii se vor inregistra chiar minus 10 grade si va ninge. In Europa, insa, iarna s-a asternut deja. Nameti de un metru s-au format in zona de est a Fratei.

Caderile masive de zapada au lasat peste 50.000
de locuite fara electricitate. Si la Moscova a fost prima ninsoare din acest an. Pentru ca rusii sunt obisnuiti cu o astfel de vreme, autoritatile s-au mobilizat repede si au trimis pe strazile capitalei sute de utilaje de deszapezire. 

Meteorologii au avertizat inca de luna trecuta ca anul acesta Rusia va fi lovita de cea mai lunga si mai rece iarna din ultimii 20 de ani. Sunt prognozate temperaturi extreme: minus 25 de grade la Moscova si minus 45 in Siberia. 










 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.