Meteorologii au emis cod galben pentru mai multe județe! Vremea se schimbă radical! Va ninge chiar și în București

Author: O.P.
Actualizat: 03 feb 2020, 11:46

Meteorologii anunță că în următoarele zile vremea se răcește brusc în toată țara și ninsorile pun stăpânire pe o mare parte din teritoriu.

Vremea se va răci brusc și ninsorile pun stăpânire pe țară

În acest moment ANM a emis cod galben pentru mai multe zone din țară. Totodată, meteorologii anunță că după trei zile de vreme caldă, temperaturile scad brusc și este posibil să ingă în aproape toată țara.

Citeste si: Calendar ortodox, 2 februarie 2020. Ce este interzis sa faci astazi, in zi de mare sarbatoare

Este cod galben județul Braşov: zona joasă, în județul Mureş: zona joasă, județul Alba: zona joasă, județul Sibiu: zona joasă. Aici se vor semnala: intensificări locale ale vântului care la rafală vor atinge temporar 55…60 km/h și până la 65…75 km/h în județul Brașov. Potrivit meteorologilor, aerul rece va pătrunde în România marți, 4 februarie, ia la munte vor apărea ploi, lopoviță și ninsoare, iar vântul va sufla în rafale și va spulberea zăpada.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea se va răci brusc

În celelalte zone din țară vor apărea mai întâi ploile, care ulterior vor fi înlocuite de ninsori, în special în Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei. Miercuri seara sunt așteptate ninsori în sudul teritoriului, inclusiv în Capitală, unde până acum nu a nins deloc.

Va fi prezent și vântul puternic care va viscoli zăpada în această zonă. Temperaturile vor scădea, astfel că la jumătatea săptămânii nu vor mai depăşi maxima de 7 – 8 grade Celsius. Noaptea va fi ger, maximele fiind de minus 10 grade Celsius.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea s-a pozat în pădure în fustă scurtă şi cizme până la genunchi! Uite-o pe Irina Tănase rezemată de un copac!

 

 

Taguri: