Meteorologii au facut anuntul: vremea se schimba radical! Iata ce ne asteapta in perioada care vine

Autor: B.M.
Actualizat: 08 ian 2018, 12:53

Am avut temperaturi de primavara pana acum insa se pare ca, incepand cu aceasta saptamana, vremea se schimba treptat si revine la temperaturile normale pentru aceasta perioada.

Luni

Desi valorile termice diurne vor marca o usoara scadere fata de ziua precedenta indeosebi in regiunile estice si sudice, vremea se va mentine calda, chiar deosebit de calda in vestul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in nordul Moldovei si 15 grade in Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, in general, intre -2 si 7 grade.

Cerul va avea innorari temporare. In estul teritoriului, iar ziua, posibil si in nordul extrem, pe arii restranse, vor predomina ploile, slabe cantitativ. In nordul Carpatilor Orientali, trecator, va fulgui.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vest. Cu precadere dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, local va fi ceata, asociata izolat cu burnita, anuntă Romania TV.

In Bucuresti, desi valorile termice diurne vor marca o usoara scadere fata de ziua precedenta, vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va fi temporar noros si, mai ales dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 10…11 grade, iar cea minima de 1…2 grade.

Marti

In regiunile extracarpatice, valorile termice vor continua sa scada, cerul va fi noros si pe arii restranse vor fi precipitatii slabe, sub forma de ploaie, iar la munte si, posibil, trecator si

in Moldova, si lapovita sau fulguieli.

In restul teritoriului, vremea se va mentine deosebit de calda, iar innorarile vor fi temporare. Vantul va avea intensificari in sudul Banatului, in Dobrogea si pe crestele montane si doar izolat in restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade, cu cele mai ridicate valori in vestul tarii, iar cele minime se vor situa intre -5…-4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6…7 grade in Dealurile de Vest.

Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata, iar in Moldova, izolat si trecator, sunt posibile depuneri de polei.

In Bucuresti, valorile termice vor continua sa scada. Cerul va fi noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 6…7 grade, iar cea minima de 2…3 grade.

Miercuri

Valorile termice vor fi in usoara scadere fata de ziua precedenta, astfel incat temperaturile maxime vor fi cuprinse, intre 0 grade in nordul Moldovei si 12 grade in vestul si nord-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa intre -3 si 5 grade.

Cerul va fi temporar noros in vestul tarii si mai mult noros in rest.

In sudul si estul teritoriului si local in rest, vor fi precipitatii slabe, predominant ploi, care pot favoriza depunerea de polei, cu precadere in zona Carpatilor Orientali.

Vantul va avea intensificari in sudul Banatului, in Dobrogea si pe crestele montane si izolat in celelalte regiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase din vest, vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, valorile termice diurne vor continua sa scada. Cerul va fi noros si trecator va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade, iar cea minima va fi de 2…3 grade.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.