Meteorologii avertizeaza: COD GALBEN de vijelii, ploi si grindina in Bucuresti si 19 judete

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:02

Meteorologii au emis o atentionare cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, valabila in Bucuresti si 19 judete din jumatatea de est a tarii, incepand de sambata dimineata si pana duminica seara.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de sambata, ora 10.00 si pana duminica, ora 21.00, instabilitatea atmosferica se va acccentua treptat, incepand din sud-estul extrem al tarii, si va cuprinde jumatatea estica a tarii.

 

"Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua trecator aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp si izolat 40 l/mp", a precizat ANM.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Avertizarea cod galben este valabila pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Ialomita, Calarasi, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi, Suceava si Botosani.

 

Sursa: Mediafax.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.