Meteorologii avertizeaza: COD PORTOCALIU de ninsori si viscol! Vezi ce zone sunt afectate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:59

Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol in judetul Olt, valabila pana la miezul noptii.

Avertizarea vizeaza arii extinse in judetul Olt (inclusiv municipiile Slatina si Caracal), precum si drumurile europene si judetene aferente.

In aceste arii, se vor semnala: ninsori abundente si viscolite si intensificari ale vantului ce vor atinge si depasi la rafala 70-80 km/h.

Local vizibilitatatea poate scadea sub 50 de metri, mai avertizeaza meteorologii.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a anuntat, vineri, ca ar putea fi emis, in noaptea de vineri spre sambata, cod portocaliu de viscol in judetele Teleorman, Olt, Dambovita si Arges, care sa fie extins in a doua jumatate a

noptii in toata Muntenia si Dobrogea.

Bucurestiul si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii sunt, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amiaza, sub atentionare cod galben de ninsoare si vant, care la rafala va depasi 60 de kilometri pe ora, viscolind zapada.

Atentionarea a fost emisa pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Olt, Dolj, Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Hunedoara, Sibiu, Brasov si Covasna.


Sursa: Mediafax.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: