Meteorologii avertizeaza: vremea se raceste radical in toata tara! Iata de cand intra in vigoare atentionarile Cod Galben si care sunt zonele vizate!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 sep 2018, 18:49

ANM a emis astazi doua atentionari Cod Galben de vant, care vizeaza mare parte din tara, incepand din aceasta noapte.

In intervalul 23 septembrie, ora 23:00 – 26 septembrie, ora 08:00, vor fi perioade de timp in care vantul va avea intensificari în cea mai mare parte a ţarii, cu rafale în general de 50...60 km/h şi temporar va ploua la început în vest, în centru şi în nord, apoi local şi în celelalte regiuni. In zona montana, la altitudini de peste 1800 m, trecator vor fi precipitaţii mixte.

Racirea vremii va continua in jumatatea de nord-vest a teritoriului, iar incepand de marti (25 septembrie) se va resimti in toata tara, astfel ca valorile termice vor fi cu pana la 8...10 grade mai coborate decat cele normale în aceasta perioada a anului.

Nota: vremea rece va persista pana spre sfarsitul saptamanii viitoare.

 

ANM a emis o atentionare Cod Galben valabil in 24 septembrie, intre orele 02-10, pentru zonele: Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, nordul Moldovei

si zona montana, unde vantul se va intensifica temporar, cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65...70 km/h. In zona montana vor fi intensificari sustinute ale vantului, cu rafale care pe creste vor depasi 100…120 km/h.

 

 

Si o a doua atentionare Cod Galben, care va intra in vigoare tot in data de 24 septembrie, dar intre orele 10-23, valabila pentru zonele: Oltenia, Moldova, Dobrogea, local Muntenia si Transilvania, precum si zona

montana, unde vor fi intensificari temporare ale vantului, cu viteze de 55...65 km/h, iar pentru intervale scurte de timp, îndeosebi în sudul Olteniei, vor fi rafale de peste 65...70 km/h. La munte vântul va continua să sufle tare, cu rafale care pe creste vor depasi 100…120 km/h.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.