METODA INCREDIBILA prin care medicii au salvat viata unui bebelus care cantarea 500 grame la nastere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

Emily Cressey, o fetita din Marea Britanie cantarea putin peste 500 de grame in momentul in care s-a nascut prematur. Fiecare secunda reprezenta pentru ea o lupta pentru viata.

La 24 de saptamani, fetita era uimitor de mica, iar medicii au reusit sa o mentina in viata punand-o intr-o punga resigilabila din plastic. In mod incredibil, o punga de plastic poate recrea mediul din pantecul mamei, in special caldura de care are atata nevoie pentru a se putea dezvolta.

Gratie acestei idei ale medicilor, fetita a reusit sa ia in greutate si sa creasca totodata. A stat intr-o punga obisnuita din plastic pana cand specialistii au considerat ca se afla in afara oricarui pericol.

Emily Cressey este unul dintre putinii bebelusi nascuti prematur, cu mult inainte de termen care a reusit sa supravietuiasca.

Parintii sunt foarte mandri de ea si recunoscatori doctorilor, totodata. “ Era pre mica pentru a sta in incubator care este proiectat pentru bebelusii nascuti la termen ”, au declarat specialistii de la Royal Infirmary din Edinburgh, spitalul unde s-a nascut fetita.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei


 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.