Metoda INCREDIBILA prin care parintii unor tripleti perfecti identici isi disting odraslele

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:47

Parintii unor bebelusi tripleti din Marea Britanie au dezvaluit presei ca se chinuie din greu sa isi deosebeasca fetitele.

Ffion, Maddison si Paige sunt un trio adorabil de bebelusi tripleti care tocmai au implinit un an. Fetitele seamana atat de mult una cu cealalta, incat parintii inca mai au probleme in a le distinge identitatea. Pentru a fi siguri pe cine strang la piept si ca sa inlature orice confuzie, parintii fetitelor au venit cu o idee ingenioasa.

Fiecare fetita are unghiile degetelor mari de la picoare colorate in culori diferite.

Ffion poarta mereu fucsia, Maddison verde inchis, iar Paige mov. Astfel parintii stiu sigur cine nu si-a baut lapticul sau a facut vreo boacana." Nu o facem din motive estetice sau ca sa fie la moda, ci doar pentru a le putea deosebi", au declarat parintii pentru Daily Mail. Acestia spera ca odata cu trecerea timpului, fiecare dintre fetite sa aiba o trasatura aparte pentru a le putea deosebi mai usor.


Fetitele au devenit foarte populare, parintii primind numeroase cereri pentru ca ele sa joace in scene de film sau reclame. Tripletii sunt atat de fermecatori, incat au jucat deja in cateva secvente. Deoarece sunt perfect identice, ele pot interpreta pe rand acelasi personaj, iar echipa are grija sa oboseasca prea mult un bebelus. Fetitele sunt considerate adevarate staruri de catre familie, micutele interpretand un rol intr-un serial britanic, "Casualty".



Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.