METODA INCREDIBILA prin care un cuplu a reusit sa slabeasca 80 de kilograme

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 15 oct 2020, 01:20

Samantha Williams si Dave Exelby cantareau fiecare cate 145 kg, respectiv 165 kg. Cei doi consumau cate 5000 de calorii pe zi, echivalentul a 10 cheeseburgeri mari.

Samantha in varsta de 46 de ani si Dave, 36 de ani, sunt un cuplu de gurmanzi. Le place foarte mult sa manance, nu e de mirare ca ajunsese fiecare sa cantareasca peste 100 de kilograme. Cei doi s-au luptat mult timp cu obezitatea, mai ales dupa ce Samantha a adus pe lume doi gemeni, in prezent in varsta de 10 ani.

Dave Exelby a declarat pentru Daily Mail ca el si iubita nu mancau neaparat nesanatos, ci foarte mult.

Portiile pe care fiecare le consuma erau incredibil de mari. Dave este sofer de camion asa ca era nevoit sa mai manance si pe la fast food cand avea cate un transport mai lung, iar samantha adora snacks-urile si gustarile intre mese.

Cuplul a incercat orice pentru a slabi. Au mers si la sala, la inot, insa s-au simtit jenati. Erau cei mai ponderali dintre toti cei care veneau fie la inot fie la sala.

Minunea s-a intamplat, insa, intr-o zi cand au dat peste o carte de bucate celebra in Anglia, “The Hairy Dieters”.

Regimul alimentar promovat de autor iti permite sa mananci aproape orice, insa retetele trebuie preparate in asa mod, incat au cel putin o treime de calorii mai putin decat retetele obisnuite. De exemplu, poti manca lasagna, insa foile de paste le inlocuiesti frunze de praz.

La inceput, lui Samantha si lui Dave li s-a parut foarte greu sa manance exclusiv bucate gatite dupa celebra carte.
Faptul ca ingerau mai putine calorii ii facea sa le fie foame des, insa mai apoi s-au obisnuit cu un regim sarac in calorii. Treptat, au inceput sa slabeasca, semn ca dieta dadea roade. Dupa ce au dat jos cateva kilograme bune, cuplul a combinat dieta cu exercitiile fizice pana au ajuns la silueta la care visasera, iar in prezent arata senzational.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?