METODA inedita a unei pirande de a fura! L-a uluit pana si pe patronul magazinului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:23

Greu sa fii femeie printre atatea rafturi cu pantofi. Imposibil ca macar una dintre perechi sa nu-ti faca un pic cu ochiul.

 Pana aici, nimic iesit din comun, mai ales daca iei ce-ti place si nu uiti sa treci si pe la casa. Nu cum a facut doamna din imagine.

Cu geanta aruncata pe umar, s-a foit, s-a invartit, de puteai sa juri ca-i nehotarata. Atinge ca o profesionista fiecare pantofior in parte, analizeaza calitatea, studiaza preturile. Ei, dar abia de-acum incepem sa va aratam imagini incredibile. Priviti doar ce miscare! OLE!

Dupa ce s-a hotarat ce pereche de pantofi ii e pe plac, piranda nerabdatoare se uita in stanga, se uita in dreapta, ia cutia si o ascunde bine,
departe de ochii lumii si unde putini ar indrazni sa caute.

Sa nu credeti ca e lucru usor sa faceti asemenea numere de magie. Cu spatele drept, incordat, femeia s-a indreptat glont spre iesire. A realizat rapid, insa, ca mersul leganat ar putea sa o dea de gol, asa ca a facut cale intoarsa si a scapat de cutia incomoda. NU si de pantofii...cu toc.

Mult mai usurata, piranda isi mai aranjeaza de doua ori fusta si porneste la drum, invingatoare.
Modul sau de operare l-a uluit pe patron.

Sa nu credeti ca metoda e folosita doar la noi. Strainii s-au ingrozit cu multa vreme in urma, cand au aflat de ea. Iar daca ar fi sa facem un top, pe primul loc s-ar gasi o piranda prinsa la furat cu fusta, tocmai in Norvegia. Nu s-a multumit, ca suratele ei, cu o cutie de lapte sau cine stie ce alte marutinsuri, si-a atacat tocmai un televizor.
Unul cu diagonala de 106 centimetri. Aproape c-a batut orice record.

Pe locul doi, vine tare din urma o alta femeie care, in doar cateva secunde, reuseste sa faca nevazut un bax cu, atentie, 28 de beri!

Pe-al treilea loc i-am putea pune pe cei trei romi, care au dat iama intr-un magazin din Spania. In timp ce unul s-a asezat la casa, cei doi s-au pus pe furat.
Cea care a insfacat cu nesatz o cutie si a lasat-o sa alunece in buzunarul larg a fost piranda, care nu s-a multumit doar cu atat.

Cu ochiul i-au mai facut si alte produse, iar ajutoare de nadejde i-au fost cei doi barbati, cu roluri bine stabilite: unul sa se asigure ca nu ii observa nimeni, iar celalalt sa-i dea, ca pe banda rulanta, ce sa indese in fusta lunga, pana-n pamant.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.