METODA INEDITA prin care artistii romani isi promoveaza videoclipurile!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:15

Daca vrei sa dai lovitura in muzica acum, ai nevoie neaparat de un clip de imagine. Si nu orice fel de clip: cu cat mai multi artisti apar in el, cu atat va fi mai cunoscut.

Artistii nostri au descoperit reteta succesului unui clip. Se aseaza cantaretul principal...in prim plaan, iar pe langa el apar alte feţe cunoscute. Prima care a dat startul trendului a fost Andra, cu “Inevitabil va fi bine”.

Avem o Andra tonica, la care adaugam un pic de Cerebel, Sorin de la Akcent, What’s UP sau Smiley. Bineinteles ca nu avea cum sa lipseasca Marius Moga, cel care a compus piesa si...

pe parcursului videoclipului, ii mai vedem pe Cabron, Delia sau Red Blonde si pe final... Connect-R.

Andra a pastrat aceeasi reteta si pentru clipul piesei “Atata timp cat ma iubesti”. Mai multi artisti s-au strans intr-un pub si au creat un haos general.  De aceasta data, ALTE vedete au fost alese pentru cadrele perfecte. O vedem pe Andreea Banica, Adela Popescu, Nicole Cherry, Alb si Negru sau Ami.

Singurul personaj comun este micul Mozart, care oricum si-a pus si amprenta vocala pe piesa.

##VIDEO113534##De curand, s-a lansat chiar MOGA in cariera solo si a filmat un clip in acelasi stil. Piesa “Pe barba mea” este promovata printr-un videoclip,  filmat pe camp, in care apar prietenii mai vechi ai artistului: Smiley.

Acelasi tipar de promovare il are si Smiley cu gasca lui de la casa de productie pe care o conduce.

In fiecare videoclip pe care il face un membru al “familiei” e musai sa apara doua-trei feţe cunoscute. De exemplu, in clipul lui Alex, la piesa “E marfa tare” ii avem pe Mihai Ristea si pe Sore stand la soare pe un sezlong, o vedem pe Giulia sau pe Boier Bibescu, peste care se toarna o punga de pufuleti, dar si pe Speak sau Smiley.  Aceeasi gasca am vazut-o si in hit-ul Iarna pe Val”, unde le mai observam pe Antonia si Ruby.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Si in clipul piesei “Da-o tare” se reuneste gasca, iar in videoclipul lui Speak si Doc cu Raluka, “Lasa-ma-mi place”, Alex Velea si Boier Bibescu fac figuratie. Chiar si baietii de la 3SE au invatat repede trendul si le-au invitat pe Andreea Banica si pe Elena Gheorghe.

Aaaa si am uitat sa va precizam ca toate videoclipurile pe care vi le-am prezentat, in afara de cel al baietilor de la 3SE, au fost regizate de Iulian Moga.

Oare...in ultima perioada nu mai este atat de creativ saau si-a dat seama ca iese mai ieftin daca figuratia e compusa din prieteni care vin…pe gratis?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.