METODA INGENIOASA prin care o tanara a vrut sa vanda un motor de masina! POZA a devenit VIRAL in cateva ZILE

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 01:00

Lee Payne in varsta de 21 de ani s-a gandit ca daca isi fotografiaza sanii impresionanti langa un motor de masina pe care l-a gasit in casa cand facea curat, il va vinde imediat.

 Insa cumparatorii s-au aratat mai mult interesati de bustul tinerei decat de motor pe car el-au cumparat d epe cel mai popular site de vanzari din greseala.

Lee este ajutor de mecanic din Portsmouth si a declarat ca:  Faceam curat prin camera, cand am dat peste motor si m-am hotarat sa-l vand. Am facut o poza si am urcat-o pe Internet. M-am mirat cand am vazut cate vizualizari are intr-o ora.
Cineva s-a oferit sa o contacteze sa o intrebe daca isi vinde sutienul in loc de motor si vroia sa stie daca sanii sunt naturali sau are implant cu silicon.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/ebay-dd5117baf60770d66fe10370c15479eb.jpgLee a devenit instant foarte populara pe Internet strangand peste 30 000 de vizualizari. Ca metoda de a vinde un motor de masina nu a fost cea mai buna ideea, insa ca sa strangi vizualizari, a fost excelenta, a spus ea.
Am primit sute de mail-uri si telefoane incontinuu, insa nu pentru motor, ci pentru sutien si sani. Motorul il cumparau din greseala, iar eu trebuia sa il repun mereu in vanzare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.