Metoda prin care îți poți da seama dacă aplicația ta de WhatsApp a fost accesată de către altă persoană

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 nov 2023, 03:10

Metoda prin care îți poți da seama dacă aplicația ta de WhatsApp a fost accesată de către altă persoană.

Sursa: https://pixabay.com/

Potrivit experților, există 7 modalități prin care îți poți da seama dacă WhatsApp-ul personal a fost accesat sau nu de către altcineva.

Există 7 modalități prin care îți poți da seama dacă o altă persoană ți-a accesat WhatsApp-ul.

Metodele prin care îți poți da seama dacă o altă persoană ți-a accesat sau nu aplicația de WhatsApp

Discuțiile de pe aplicația WhatsApp ar trebui să fie private și nici o altă persoană nu are dreptul să le acceseze. Totuși, pentru a fi sigur că mesajele tale nu au fost citite poți accesa mai multe metode prin care poți să afli dacă cineva ți-a accesat dispozitivul să-ți verifice mesajele.

Citește și: Chromebook sau Windows 365? Care va fi viitorul pe piata digitala

Află dacă ți-a fost accesat telefonul fără acordul tău

Prima modalitate de a afla este să îți accesezi istoricul de pe internet. Șansele sunt mici să vedeți dacă v-a fost accesat dispozitivul, în situația în care vă confruntați cu un spion de telefon cu experiență, dar cu puțin noroc și pricepere, totuși, istoricul de navigare te poate ajuta să detectezi dacă cineva a făcut acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesajele au fost citite fără permisiunea ta

Cea mai ușoară variantă este atunci când mesajele de pe WhatsApp îți sunt citite, fără ca tu să fi dat click pe ele.

Mai ales atunci când persoanele apropiate îți reproșează că le-ai dat cu seen, deși tu nu ai citit mesajul. Nu aveți cum să anulați citirea unui mesaj, iar asta face prinderea spionilor mult mai ușoară.

Primiți mesaje jignitoare la propria voastră persoană

Dacă o persoană îți accesează telefonul și trimite mesaje de pe numărul tău, cu siguranță va recurge la ștergerea acestora.

Asta, însă, nu înseamnă că persoanele cu care a purtat conversații nu vor începe să trimită mesaje ciudate sau furioase la adresa ta. Acesta ar putea fi un alt semn de joc murdar.

Atenție la aplicațiile utilizate

Puteți observa ordinea aplicațiilor pe care le-ați utilizat recent, iar acest aspect vă poate ajuta să vă dați seama dacă ceva este în neregulă cu telefonul.

Citește și: Care e numărul magic de pași pentru a menține greutatea? Iată ce știm!

Consumarea datelor mai rapid decât  în mod normal

Dacă conștientizezi că datele mobile alocate pe luna respectivă s-au epuizat puțin mai devreme decât în mod normal, îți poate ridica un semn de întrebare. Asta indică faptul că cineva a stat mai mult pe telefonul tău decât era necesar.

Timpul petrecut pe ecran a crescut

De asemenea, dacă timpul petrecut pe ecran este mai mare, înseamnă că cineva a intrat pe telefon fără știrea ta. Dacă intri în setări, poți vedea toată activitatea din timpul de ecran.

Aplicațiile au fost verificate într-un anumit timp al zilei

Aplicațiile din prezent vă pot indica monitorizarea timpului total pe care l-ai petrecut pe telefon și mai indică și ce aplicații ați accesat și în ce moment al zilei. 

Astfel că, este bine să țineți cont de cele prezentate mai sus pentru a descoperi dacă există cineva care vă încalcă intimitatea. Dacă aveți dovezi clare în acest sens, acest lucru poate fi pedepsit prin lege.

Sursă: fanatik.ro 

 

Taguri: