Metroul lui Boc intră în linie dreaptă! Undă verde de la Curtea de Apel Cluj

Autor: B.M.
Metroul lui Boc intră în linie dreaptă! Undă verde de la Curtea de Apel Cluj

Curtea de Apel a anulat definitiv decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) de la finalul anului trecut prin care se suspendase licitația pentru studiul de fezabilitate necesar realizării metroului din Cluj.

Licitația a fost câștigată de asocierea Metrans- Systra- SWS Engineering, însă a fost contestată de Metroul SA, pentru că una dintre aceste societăți a realizat și caietul de sarcini al licitației. Societatea care a formulat contestația atrage atenția asupra faptului că oferta depusă a fost mai mică decât cea a consorțiului care a câștigat contractul de 30 de milioane de lei, fără TVA. De asemenea, cei de la Metroul SA spun că, de fapt, oferta consorțiul câștigător ar fi trebuit respinsă din start deoarece din el face parte și societatea care a realizat caietul de sarcini al licitației.

Cititi continuarea pe monitorulcj.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.