Meziyet, pusă la punct de Colpan! Ce vedem astăzi în „Tablou de familie”, de la 20:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Fanii îndrăgitului serial ”Tablou de familie” își vor revedea astăzi personajele preferate, aflate în noi ipostaze surprinzătoare, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, la Kanal D.

Sanem și Bora vor să renunțe la controversatul caz de divorț al lui Can Derin, însă Erman face presiuni asupra celor doi avocați pentru a continua demersul juridic.

Citește și: Efe organizează o cină romantică pentru Azra. Vizionează episodul 35 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Meziyet, pusă la punct de Colpan

Citește și: Azra și Efe își recunosc sentimentele și devin un cuplu. Vizionează episodul 34 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Colpan, Azra și Efe întâmpină mari probleme în cazul tinerei Gulistan, din cauza lui Meziyet, care afirmă că mama lui Berkin are o bloală care nu îi permite să aibă grijă de copilul său.

Mai mult, Meziyet amenință că Berkin va rămâne în grija tatălui său, Baran, în cazul în care Gulistan continuă demersurile juridice pentru a-și recăpăta copilul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Seyda și Baran intră în panică atunci când Colpan acuză că vine cu dovezi imbatabile, în instanță, care vor face dovada că Gulistan este mama lui Berkin și, mai ales, că aceasta este aptă, din punct de vedere medical, pentru a avea grijă de copilul său.

În plan personal, Azra și Efe sunt mai îndrăgostiți ca oricând și se bucură de momente unice, petrecute împreună.

Cum va reacționa Colpan atunci când află că Meziyet încearcă să sustragă din biroul lui  Erman, dosarul tinerei Gulistan și, ce dovadă imbatabilă vor găsi Azra și Efe, care îi poate conduce la câștigarea procesului tinerei Gulistan, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.