„Mi-a fost alături în cele mai cumplite momente”. El este bărbatul care o susține pe Dana Roba după trauma suferită! Primul mesaj al make-up artistei după ce s-a spus că are o relație

Author: Lavinia Medrea

Primul mesaj al make-up artistei după ce s-a spus că are o relație

Sursa: Instagram Dana Roba

După ce s-a speculat că Dana Roba și-ar fi refăcut viața cu un alt bărbat, la puțin timp după ce aproape și-a pierdut viața, vedeta a explicat cine este bărbatul cu care a fost surprinsă ținându-se de mână în public.

Bărbatul cu care a fost surprinsă Dana Roba de mână este o persoană care i-a fost alături în cele mai grele momente, în special în această perioadă cruntă pe care a traversat-o make-up artista.

El este bărbatul care o susține pe Dana Roba după trauma suferită

Dana Roba a avut prima reacție după ce a fost surprinsă într-un mall din Timișoara de mână cu un bărbat.

Make-up artista spune că nu este vorba de un nou iubit, ci despre un prieten foarte bun care i-a fost și încă îi este un real sprijin. 

Numele lui este Beniamin și a fost alături de Dana Roba încă de când a ajuns în spital, după ce a fost bătută crunt de soțul ei, Daniel Balaciu, cu un ciocan în cap.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dana Roba iubește din nou după ce a fost măcelărită de soț! Make-up artista a fost surprinsă în mall alături de un bărbat misterios

„Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut să îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește sa mă viziteze la spital cu un buchet de flori” , a declarat Dana Roba, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Roba Make up artist (@danielarobamakeupartist)

Beniamin, distrus de durere când a aflat că Dana Roba ar fi putut muri

Când medicii i-au dat cele mai mici șanse de recuperare Danei Roba, în urma agresiunii fizice suferite, Beniamin a fost răpus de suferință după ce a aflat că-și poate pierde prietena de suflet.

S-a rugat zi și noapte să-și revină și, când make-up artista a ieșit din comă, el a stat la dreapta ei necondiționat.

Citește și: „Am o durere insuportabilă. Este foarte greu prin ce trec acum” Așa arată mâinile Danei Roba la aproape două luni după ce au fost mutilate cu ciocanul! FOTO

„A fost sigur că voi muri, a fost distrus, dar s-a rugat pentru mine și viața mea.

Când am ieșit din comă a venit la spital, iar de-atunci mi-a fost alături atât cât a putut. Cele care m-ați judecat, nu mă ingropați de vie, am dreptul la viața ca oricare altă femeie” , a mai povestit Dana Roba, pe Instagram. 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.