„Mi-a omorât unicul copil” Ele sunt Maria și Alexandra, tinerele de 21 și 28 de ani care au murit în cumplitul accident din Constanța. Nu au mai avut nicio șansă în fața șoferului

Autor: Laura Macovei

Cele două tinere, Maria din Techirghiol și Alexandra din Eforie Sud, au murit pe loc din cauza rănilor suferite

Sursa: Ziarul Amprenta

Două tinere în vârstă de 21 şi 28 de ani au murit pe loc noaptea trecută, în urma unui accident teribil petrecut între localităţile Techirghiol şi Agigea, judeţul Constanţa.

Tragedia s-a petrecut după ce șoferița de 21 de ani, Maria, a încetinit pentru a permite trecerea unui convoi însoțit de poliție, moment în care bărbatul din spate nu a păstrat distanța și a intrat violent în autoturismul tinerei.

Citește și: Două tinere de 21 și 28 de ani au murit într-un accident teribil, în Constanța! Maria și Alexandra și-au pierdut viața după ce un șofer băut le-a împins mașina într-un TIR

Șoferul care a lovit mașina celor două era beat

Tragedia în care cele două tinere și-au pierdut viața a fost provocată de un șofer aflat sub influența alcoolului, care a lovit din spate mașina în care se aflau victimele. 

Impactul a fost devastator, proiectând mașina celor două fete într-un TIR care circula pe sensul opus. Autoturismul a fost distrus complet, rămânând fără plafon și cu partea din spate zdrobită.

Medicii sosiți la fața locului au încercat să resusciteze victimele, însă eforturile lor au fost în zadar. Cele două tinere, Maria din Techirghiol și Alexandra din Eforie Sud, au murit pe loc din cauza rănilor suferite.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Pensiile se vor recalcula după adăugarea noilor venituri! Cine va beneficia de această creștere?

Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1.07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru analize suplimentare, în vederea stabilirii nivelului de alcool din sânge. În urma accidentului, mașina bărbatului s-a răsturnat și a fost proiectată în afara șoselei, însă el a scăpat fără răni grave.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.

Părinții victimelor, declarații cutremurătoare

Părinții victimelor au ajuns miercuri la morgă. Durere mai mare nu există pentru cei care și-au pierdut copiii în tragicul accident rutier. 

„A mers sora mea azi noapte să o vadă dar nu i-au dat voie. A luat două vieți nevinovate, două fete care aveau toată viața înainte. Suntem din Eforie Sud”,

 a precizat mama Alexandrei, tânăra de 28 de ani decedată în tragedie.

„Mi-a omorât unicul copil. Se ducea să o ducă o fată acasă. M-a luat pe mine de la Urgență. Noi locuim în Techirghiol. Maria era o fată săritoare, ajutătoare, de câte ori aveam nevoie venea să mă ducă la spital”,  a spus cu ochii plini de lacrimi, tatăl Mariei, potrivit ziuaconstanta.ro.