"Mi-a pus inelul pe deget si m-am simtit cea mai fericita mireasa. Ziua s-a incheiat in pat, unde am facut dragoste pentru prima data si a fost incredibil de placut" Toti cei care afla cati ani are femeia o considera pedofila

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:36

Almeda Hardwick si-a cunoscut actualul sot la inmormantarea fiului ei, mort la varsta de 45 de ani.

"Fiul meu cel mare, Robert, de abia murise. Mi s-a rupt sufletul cand nora mea, Lisa, m-a sunat si mi-a spus ca a facut o criza, dupa o perioada lunga de boala. Avea doar 45 de ani. Cand am privit in spatele bisericii, o alta emotie s-a strecurat printre fiorii de durere. Un tanar imbracat elegant mi-a atars atentia.'E foarte chipes', mi-am spus.

Unde mi-era mintea? Era inmormantarea fiului meu! Eram suficient de batrana sa ii fiu bunica.

Cand paraseam biserica, am auzit o voce  calda in spatele meu:

'Imi pare rau pentru pierderea suferita!' 

Cand m-am intors, am realizat ca era el", a povestit Almeda Hardwick, o americanca in varsta de 71 de ani, despre momentul in care si-a cunoscut actualul sot.

Almeda si bunica tanarului erau prietene, asa ca nu a ezitat o intrebe mai multe despre el si a descoperit ca il chema Gary si avea doar 17 ani, mai putin decat propriul ei nepot.

Tot de la bunica lui Gary a aflat si ca acesta e atras de femeile in varsta, ultima lui iubita avand 77 de ani!

Bunica lui Gary le-a intermediat o intalnire romantica, prima pentru Almeda intr-o jumatate de secol si, dupa 3 saptamani, Gary a cerut-o de nevasta iar aceasta nu a stat pe ganduri si a acceptat imediat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi-a

pus inelul pe deget si m-am simtit cea mai fericita mireasa. Am taiat tortul si am dansat iar ziua s-a incheiat in pat, unde am facut dragoste pentru prima data si a fost incredibil de placut", a povestit ea despre noaptea nuntii.

"Varsta nu ne deranjeaza, nici nu ne gandim la asta. E femeia visurilor mele", a marturisit Gary.

Ce parere ai desprea aceasta relatie neobisnuita? Scrie-ne in casuta de comentarii de mai jos:

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.