„Mi-a pus Robert pe deget inelul”. Deea Maxer a dat vestea cea mare, la doar câteva luni de relație

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 iul 2023, 11:54

Deea Maxer a primit din partea actualului iubit un inel

Chiar dacă a trecut printr-un divorț dureros, Deea Maxer a mai dat o șansă iubirii și se declară mai fericită ca niciodată alături de Robert Drilea care, de curând, i-a oferit și un inel. Artista radiază de bucurie și a dat vestea tuturor.

Deea Maxer pare că a uitat definitiv de Dinu Maxer, deoarece a găsit tot ceea ce a vrut în brațele lui Robert Drilea, actualul ei iubit, care, recent, se pare că i-a oferit un inel. Cei doi e află, în prezent, în Grecia, în vacanță.

Deea Maxer a primit din partea actualului iubit un inel

Se pare că Deea Maxer a tras lozul câștigător, căci lucrurile merg pentru ea din ce în ce mai bine.

După o relație frumoasă, începută la scurt timp după divorț, și după ce, alături de iubit, a decis să plece în prima lor vacanță în afara țării, aceasta a revenit cu o veste la fel de importantă.

Deea Maxer a declarat, în urmă cu ceva timp, că stau mereu împreună, ba la el, ba la ea, dar lucrurile au evoluat și mai repede, căci Robert i-a oferit acesteia cheile casei sale.

Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul de la cheile casei lui, așa că mai important decât asta ce contează?”, a povestit aceasta pentru un post de televiziune.

Citește și: Deea Maxer a plecat într-o vacanță romantică alături de actualul iubit: „Acest apus a fost cu o promisiune”. Robert o face să radieze de fericire

De asemenea, când a anunțat că petrec timp împreună mereu, artista a ținut să precizeze faptul că și fiica sa, care a rămas în grija ei, o însoțește mereu, deoarece nu își neglijează copiii, chiar dacă a fost acuzată de acest lucru.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dinu Maxer are parte de o vară plină

Deea Maxer se bucură de prima vară în calitate de femeie divorțată, alături de actualul iubit, în timp ce Dinu o petrecere singur. Acesta este mai mult pe drumuri, pe litoralul românesc, unde prezintă mai multe evenimente. Artistul a recunoscut că și-ar dori să aibă o iubită, mai ales de când și-a dat seama că nu are un tipar anume, așa cum a crezut.

„În momentul acesta, pot să spun sigur că sunt cu zâmbetul pe buze

Sunt refăcut și dornic de o vară caliente (n.r. fierbinte). Sunt implicat foarte mult în proiecte, mă plimb printre stațiuni(...).

Citește și: „Aveam lucruri pentru care mai puteam să continuăm”. Dinu Maxer nu și-a dorit să divorțeze de Deea Maxer. Cei doi au încercat de mai multe ori să își salveze relația

Sunt implicat și în proiectul AXXA, cu ei sigur voi avea un concert la Mamaia. 

În rest, vom mai avea acțiuni precum zilele orașelor, în care voi fi și eu implicat, fie singur, fie cu trupa AXXA, unde voi prezenta și voi cânta”, a povestit Dinu Maxer, conform wowbiz.ro.