,,Mi-a săpat groapa” Dana Roba scoate în lumină noi detalii din căsnicia ei cu Daniel Balaciu

Author: Diana Ghita
Actualizat: 24 iul 2023, 13:30

Ce detalii relevă Dana Roba despre căsnicia cu Daniel Balaciu

Sursa: Instagram

Make-up artista mărturisește atât aspecte despre Daniel Balaciu și mariajulul pe care îl aveau, înainte de a se întâmpla atacul, cât motivul pentru care a agresat-o soțul ei.

Dana Roba trece prin niște clipe grele din viața ei, după ce soțul a fost pe cale să-i ia viața.

Citește și: Cum arată Dana Roba, la aproape două luni de când a fost agresată fizic de soțul ei. Rănile make-up artistei încep să se vindece

Dana Roba susține că soțul a premeditat atacul

Vedeta mărturisește că se află într-o stare bună și că este bucuroasă să-și vadă fetițele.

Însă, chiar dacă ea dă dovadă de putere și se arată optimistă, vedeta încă suferă, în sinea ei.

Daniel Balaciu a torturat-o, lovind-o în repetate rânduri la nivelul capului și membrelor cu un ciocan. Printr-un miracol vedeta a supraviețuit. Ba chiar mai mult, acum, ea poate să fie alături de fiicele ei și să își reînceapă activitatea profesională.

Atunci când se privește în oglindă, o copleșesc regretele și izbucnește în lacrimi din cauză că și-a pierdut părul în urma operației în care a ajuns din cauza soțului.

De asemenea, ea întâmpină dificultăți și cu faptul că este nevoită să își accepte noua sa înfățișare.

,,Uneori plâng când mă văd fără par în cap, îmi este foarte greu să mă obișnuiesc așa, dar nu am curaj să îl întreb pe Dumnezeu de ce m-a îngăduit să trec pe aici… știe El de ce…  Eu îi mulțumesc zilnic că sunt în viața și că m-a lăsat mama la copiii mei.

Iar acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Am încredere că judecătorul va judeca drept această faptă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A premeditat totul cu ceva timp înainte, din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața, pentru a putea să îmi fure cei 20.000€

și pentru faptul că eu nu am vrut să renunț la copii. Mereu mă ruga ca să renunț în fața notarului la copii, ceea ce nu aș putea face niciodată. Chantal și Celine sunt cea mai frumoasă avere pentru mine. De când el e la arest, fetițele nu au întrebat niciodată de el, ele țin minte cu lux de amănunt tot acest moment monstruos”, a susținut Dana Roba în mediul online.

Citește și: ''Mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist'' Soțul Danei Roba vrea să se împace cu ea după ce a lăsat-o să zacă ore în șir într-o baltă de sânge

Daniel Balaciu ar fi vrut custodia fetelor

Potrivit victimei, soțul ar fi comis această faptă atât din supărare, cât și pentru a-i putea fura zecile de mii de euro pe care make-up artista le avea casă.

Supărarea bărbatului ar fi provenit din faptul că Dana Roba nu ar fi fost de acord să-i ofere lui custodia copiilor, atunci când au decis să divorțeze. Ea spune că nu ar face niciodată acest lucru, căci cele două fetițe sunt tot ce are, dar și cele pentru care și-a găsit puterea să lupte cu moartea.

Acum, tot ce mai speră vedeta este ca justiția să își facă datoria, iar cel care i-a săpat groapa să cadă singur în ea, în cele din urmă. Mai cu seamă că fetele lor încă își amintesc tortura la care Daniel a supus-o pe mama lor în noaptea aceea, când a lăsat-o inconștientă, într-o baltă de sânge, accentuează Dana Roba.

Totuși, make-up artista este conștientă că datorită Lui Dumnezeu a primit o nouă șansă la viață, așa că, înainte de toate, ea își arată recunoștința celui de sus pentru că a readus-o alături de fetele ei.

Citește și: „Mă bazez doar pe Dumnezeu”. Cum arată mâinile Danei Roba, la aproximativ două luni de când a fost la doar un pas de a-și pierde viața din cauza fostului soț

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.