„Mi-a spus să mă duc acasă”. Un medic din Urlați a lăsat mânerul frânei de bicicletă, în piciorul unui pacient

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 02 aug 2023, 12:57

Medicul cu pricina „s-a uitat la rana de la picior”, i-a făcut un antitetanos

Sursa: Pexels.com

Un medic din Urlați a lăsat mânerul frânei de bicicletă în piciorul pacientului și a închis rana, ca și când acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Abia când s-a întors în Olanda, bărbatul a aflat, de fapt, ce se întâmplase în timpul intervenției chirurgicale, care ar fi trebuit să îl ajute.

Un bărbat din comuna Apostolache a fost operat la un spital din Urlați, dar, din cauza medicului care a efectuat intervenția chirurgicală, a fost la doar un pas de a-și pierde viața. Colacul de salvare a venit din partea unui alt medic, din Olanda, care și-a dat seama că ceva nu este în regulă.

Un medic din Urlați a uitat, în piciorul unui pacient, mânerul unei frâne

În prima parte a lunii iulie, Mădălin a căzut de pe bicicletă destul de grav cât să înceapă să sângereze și să aibă „două găuri în pulpa piciorului”. Acesta era „plin de sânge și amețit”, motiv pentru care, a ajuns la Spitalul Orășenesc Urlați, unde a fost preluat de medicul de gardă din acea zi. 

Medicul cu pricina „s-a uitat la rana de la picior”, i-a făcut un antitetanos, după care, l-a cusut pe pacient.

După ce a fost trimis acasă, a început să se simtă rău, stare care a persistat și în zilele următoare. 

Citește și: Primarul din Urziceni a vorbit despre cazul femeii care a născut pe trotuar, în fața spitalului. Iată ce a declarat edilul!

„Mi-a spus să mă duc acasă și să revin a doua zi, pentru schimbarea pansamentului. A doua zi am fost la spital, unde m-a văzut alt medic.

Acesta mi-a schimbat pansamentul și mi-a spus că nu-i place umflătura din zona rănii și să pun gheață. Apoi, o dată la două zile am fost la spital să mă panseze, iar pe 18 iulie mi-au scos firele. Mi-au dat rețetă” a povestit acesta, conform observatorulph.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Viața lui Mădălin, salvată de un medic din Olanda

După două săptămâni de când a fost cusut, Mădălin s-a întors în Olanda, unde lucra. Durerile și stările de rău au continuat. La o săptămână de când a ajuns în Olanda, infecția s-a agravat atât de mult, încât a avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

„Am fost la o clinică(...) Când am urcat treptele, pur și simplu, a pleznit pielea din jurul cusăturii. Medicul care m-a consultat mi-a spus că am un obiect străin în picior și că trebuie să mă

deschidă, cum se spune popular. Mi-a făcut imediat anestezie locală, iar după ce m-a tăiat a scos un fier lung de vreo 8 cm. Era chiar mânerul de la frâna de mână de la bicicletă!”, a mai dezvăluit pacientul.

Citește și: Probleme pentru Armin Nicoară și Claudia Puican, în încercarea de a avea un copil: „La noi este o mică problemă”

Pentru o perioadă, Mădălin va trebui să meargă zilnic la control și, în caz că vreo bucată de metal i-a rămas în picior, ca trebuie să fie, din nou, operat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.