''Mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist'' Soțul Danei Roba vrea să se împace cu ea după ce a lăsat-o să zacă ore în șir într-o baltă de sânge

Author: Diana Ghita
Actualizat: 11 iul 2023, 15:54

Daniel Balaciu își dorește să se împace cu Dana Roba

Sursa: wowbiz.ro

În urmă cu o lună, Dana Roba era în pericol de a-și pierde viața din cauza soțului, care a lovit-o de 8 ori cu un ciocan în cap. Acum, acesta îi transmite mesaje de împăcare din închisoare.

În urma atacului, vedeta a ajuns la spital în comă și a fost operată pe creier timp de 9 ore. Deși medicii nu-i dădeau mari șanse de supraviețuire, în momentul de față Dana Roba se află în afara oricărui pericol.

Citește și: Primul mesaj transmis de Dana Roba de pe patul de spital: „Vă mulțumesc”. Vedeta progresează, dar încă este într-o stare precară de sănătate

Daniel Balaciu îi transmite mesaje din închisoare soției

Daniel Balaciu a fost închis după ce și-a mutilat cu un ciocan partenera de viață, din gelozie sau din supărarea generată de divorțul pe care ea și-l dorea.

Deși se află după gratii, soțul vedetei îi comunică acesteia, prin intermediul unui polițist, faptul că este dispus să o ierte pentru distrugerea căsniciei lor.

De asemenea, acesta îi propune Danei să se împace și să renunțe la divorț, de dragul fetițelor pe care le au împreună.

Citește și: „Au constatat că era în toate facultățile mintale”. Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice, după ce a lovit-o în cap pe Dana Roba

Aceste mesaje au supărat-o pe Dana Roba, care mărturisește că, la nervi, l-a dat afară din casă pe omul legii prin care Daniel i-a transmis respectivele mesaje.

,,Soțul meu a încercat să mă contacteze, mi-a transmis un mesaj prin domnul polițist care mi-a adus citația acasă, pentru un termen la tribunal. Mi-a zis așa: ”Soțul a zis că el oricum vă iartă și că ar fi bine să vă împăcați pentru fete, să renunțați la divorț”. M-am supărat foarte tare, l-am dat afară din casă: ”Să lăsați foaia aici și să ieșiți afară imediat! Eu nu am ce să-i iert, să-l ierte Dumnezeu.

Nu s-a gândit ce gravă e situația?”, a declarat Dana Roba.

Vedeta mai susține și faptul că Daniel a mințit în fața instanței, însă ea are dovezi pentru acest caz. Ea speră ca, într-un final, să i se facă dreptate.

Suferința Danei Roba încă nu s-a terminat

Deși starea ei este stabilă în acest moment, Dana mai are de îndurat din cauza loviturilor primite. 

„Vreau să vă spun că săptămâna viitoare am programare la domnul doctor pentru neurochirurgie, pentru operațiile mele de la cap și cealaltă din spate, pe care nu v-am arătat-o niciodată. Mai am foarte, foarte multe operații micuțe, de 1-2 centimetri în tot capul. Sunt plină de operații de genul acesta, cum mi-a ciupit scalpul. Săptămâna viitoare mă duc la control să văd cum este și atunci voi primi și aprobarea, dacă e ok să fiu operată la mâini”,  a

spus Dana Roba.

Citește și: „M-a călcat cu picioarele pe față. El a premeditat asta”. Ce i-a spus soțul Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vedeta îi cere despăgubiri agresorului

Dana Roba vrea să-i fie înapoiați atât banii cheltuiți pe problemele de sănătate cauzate de soț, cât și zecile de mii de euro pe care acesta i-a furat din casă, conform spuselor ei. Ea îi va cere despăgubiri de 200.000 de euro în fața judecătorilor.

La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000  de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro”, a declarat Dana Roba pentru Playtech.

Citește și: Dana Roba îl acuză pe Daniel Balaciu că i-a furat suma de 20.000 de euro, sumă pe care a strâns-o în urma muncii depuse în ultimii ani

Aceasta mai susține faptul că soțul ei a supus-o multor chinuri, mai multe decât a mărturisit el în fața autorităților.

Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare. Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane. Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de 1.400 de lei”, a mai susținut vedeta

„Mama lui voia ca el să fie audiat în libertate…”  

Victima o anunță pe mama agresorului ei că nu-și va vedea nepoatele până nu îi va înapoia banii pe care i-a luat din casă Daniel. De asemenea, Dana spune că soacra ei va fi audiată în procesul lor de familie și speră ca în fața oamenilor legii să spună adevărul și să nu-și mai considere fiul nevinovat.

Citește și: „Am luat un obiect, ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi”. Cum justifică Daniel Balaciu momentul în care a atacat-o pe Dana Roba cu ciocanul

De-abia aștept să fie audiată de către procurori. Unde-mi sunt cei 30.000 de euro, pe care fiul ei mi i-a luat din casă? După ce că m-a nenorocit, mai vrea să-mi ia și bănuții? Oamenii legii o să îi ancheteze pe toți, soacra mea va spune unde sunt banii, când va fi audiată. Ea a zis că sunt și banii lui, că a stat acasă cu fetele. Păi, el a stat cu fetele pentru bani? Dacă eram o femeie rea îi mai spuneam ”mamă” soacrei mele, la TV? Dacă îmi dă banii înapoi, poate să vină, la noi, însă până nu-mi dă banii nu-mi vede fetele, copiii au rude, are cine să mă ajute cu ele, noi nu suntem un neam de traistă, și-au bătut joc de mine. Mama lui voia ca el să fie audiat în libertate… Dacă pățeam ceva, frații mei se luptau ca să câștige copiii, nu i-ar fi lăsat pe mâna soacrei mele”, a mai susținut Dana Roba.

În urma șirului de experiențe nefericite prin care a trecut, în acest moment vedeta se află alături de fiicele ei, Chantal și Celine, în propria ei locuință. Chiar dacă a supraviețuit incidentului, Dana încă se chinuie din cauza semnelor lăsate de bărbatul violent, alături de care își jurase iubire veșnică.

Citește și: Dana Roba și-a luat fetele acasă, cu ajutorul poliției: „Parinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele”. Aceasta a fost nevoită să apeleze inclusiv la un avocat

Vedeta nu a trecut singură prin aceste momente, fiind sprijinită de familia ei

Tatăl Danei îi este alături atât din punct de vedere moral, cât și financiar, deoarece ea nu mai poate munci din cauza ambelor brațe pe care le are îm ghips. Însă aceasta urmează să fie supusă unei intervenții de reconstrucție. De asemenea, și frații ei i-au fost alături în această tragedie vedetei și fetițelor sale.

În aceste clipe prin care eu am trecut, dacă nu erau alături de mine tatăl și frații mei, eu poate și muream. Faptul că i-am văzut acolo pe toți lângă mine și am văzut că luptă pentru mine și fratele meu m-a ajutat să aduc copii de la sat, a contat foarte mult pentru mine. Aș vrea ca să dezmint acest subiect, presa minte și spune că sunt certată cu tatăl meu. Nu este adevărat, el este tatăl meu și eu îl iubesc așa cum este, cum și el mă iubește pe mine așa cum sunt eu. Eu, de doi ani de când nu mă înțeleg bine cu soțul meu, doar tatălui meu îi povesteam tot. El era singurul meu psiholog la căruia eu îi spuneam și Lidiei, atât", a explicat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.