"Mi-ai stârnit interesul!" Patrick, atras de Larisa! Robert și Virginia vor fierbe de gelozie! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, vineri, 2 februarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 01 feb 2024, 19:00

Patrick, Larisa și Robert în Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc vineri, 2 februarie, la Kanal D. Iată ce se va întâmpla mâine între concurenți!

Ies la iveală detalii uluitoare ce vor stârni gelozie și reacții aprige în Casa iubirii! Patrick va recunoaște că Larisa i-a stârnit interesul! Robert și Virginia vor fierbe de gelozie!

Citește și: Ștefan, șocat de atitudinea Larisei! „M-a tras la răspundere!” Ștefan, șocat de atitudinea Larisei! „M-a tras la răspundere!” Cei doi concurenți sunt la un pas de a-și spune definitiv adio

Patrick, atras de Larisa! Cum vor reacționa Robert și Virginia?

Ediția de vineri, 2 februarie, îi va lua prin surprinde pe telespectatorii Kanal D România! Aceștia vor avea parte de noi momente de senzație, cu tineri dornici să își caute jumătatea, cu întâlniri romantice, noi idile de poveste, dar și multe tensiuni și răsturnări aprige de situație în Casa iubirii!

Lucrurile vor lua o întorsătură incredibilă în Casa iubirii.

După ce a declarat că este atras de Virginia și Ștefania, Patrick îi ia va lua pe toți prin surprindere și va mărturisi că Larisa i-a stârnit interesul. Declarațiile lui Patrick îi vor face pe Robert și Virginia să fiarbă de gelozie în ediția de mâine.

Patrick:'' Aș schimba la mine treaba asta, pentru că ar fi păcat. Ești o fată care mi-ai stârnit interesul.''

Virginia:'' Mi se pare că genul ei de bărbat este altul. Să fie mai familist, mai Robert.''

Larisa: ''Nu neapărat''

Virginia și Robert au privit cu tristețe în suflet, dar cu un zâmbet sarcastic și au aruncat cu săgeți ironice către Larisa și Patrick.

Patrick: "Nu te-ar interesa dacă aș vrea să fac pași spre ea, să o cunosc mai bine?''

Robert: ''Poți să faci liniștiți, pentru că mulți au vrut să o cunoască.''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Nu mai este un secret pentru nimeni că Larisa este cea mai curtată și plăcută fată din acest sezon al emisiunii. Robert, Ștefan și Bogdan sunt trei dintre băieții care au pus ochii pe ea și parcă au intrat într-un război, nedeclarat încă, pentru inima ei, iar acum, și Patrick se arată interesat de tânără.

După discuția cu Patrick, Robert va ajunge să se frământe teribil și chiar să fie chinuit de gelozie, iar Larisa va observa acest lucru.

Astfel, cei doi vor avea parte de o discuție.

Robert: "Nu sunt supărat, dar..."

Larisa: "Ce părere ai despre discuția pe care am avut-o cu Patrick?"

Robert: "Și el m-a întrebat, dar nu prea mă interesează. Dacă el vrea să facă pași spre tine, eu o să văd ce vei face tu. Doar că presimt că ai un pic de interes pentru el."

Larisa: "De ce presimți?"

Robert: "Nu știu, așa după cum te uiți."

Citește și: „Nu am nicio atracție față de el”. Mihaela de la ”Casa iubirii”, declarație tranșantă la adresa lui Radu. Ce a deranjat-o pe fosta concurentă

Rămâne de văzut cum vor decurge neînțelegerile dintre concurenți. Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii", o călătorie importantă pentru găsirea sufletului pereche, poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!