„Mi-am dat seama ce fel de femeie este”. Mama lui Robi dă cărțile pe față! Ce părere are, de fapt, despre Julia

Autor: Lavinia Medrea

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, mama lui Robi și-a exprimat părerea sinceră despre Julia.

Vineri, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, mama lui Robi a dat cărțile pe față despre Julia.

Mama lui Robi dă cărțile pe față! Ce părere are, de fapt, despre Julia

În episodul de astăzi, 8 martie 2024, în „ Casa iubirii ” a plutit o atmosferă de-a dreptul emoționantă! Concurenții au avut parte de o surpriză uriașă pentru că mamele lor au fost alături de ei de Ziua Femeii.

Citește și: "A zis că-i place de fata brunetă". Robi, dat de gol de propria mamă. Cum va reacționa Virginia, iubita acestuia, în ediția de sâmbătă, 9 martie, a emisiunii ”Casa iubirii”

Una dintre mamele care a venit astăzi în emisiune a fost mama lui Robi, care a făcut dezvăluiri inedite despre Julia și despre chimia pe care fiul ei, Robi, o are cu ea.

„Eu am mai spus, la început mi-a plăcut foarte mult de ea. Lui îi place să se joace...”, a declarat mama lui Robi, explicând că, în familia lor, există o fată cu care Robi se joacă și, cel mai probabil, concurentul tinde s-o asocieze pe Julia cu ea.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Laudele la adresa Juliei nu s-au oprit aici, căci mama lui Robi a continuat prin a spune că blondina este o femeie independentă în ochii ei, lucru care i-a atras atenția. 

Citește și: Surpriză de proporții pentru Larisa! Mama ei a venit în „Casa iubirii”, hotărâtă să o vadă împreună cu Patrick: „Eu chiar mi-aș dori să încerce”

„Ea e o fată foarte deșteaptă, eu cred că se descurcă și cu bărbat și fără bărbat.

Eu așa o văd. Cum am văzut-o, mi-am dat seama ce fel de femeie este. Mi-a plăcut, de ce să mint?”, a spus mama lui Robi.

Mama lui Robi, despre relația Juliei cu fiul ei

Andreea Mantea a vrut să audă părerea sinceră a mamei lui Robi în legătură cu posibila relație pe care ar fi putut s-o aibă fiul ei cu Julia, astfel că a întrebat-o dacă regretă că cel căruia i-a dat viață n-a rămas lângă concurentă. 

Mama lui Robi a fost cât se poate de sinceră și a explicat că ceea ce s-a întâmplat între Robi și Virginia a fost ceva foarte scurt, astfel că n-a apucat să se atașeze de blondină.

„Nu, că a fost din scurt și n-a apucat să-mi intre (n.r.: la suflet). Mi-a plăcut foarte mult de ea”, a spus mama lui Robi.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.