„Mi-am dorit un partener care să mă înțeleagă și care să mă susțină în ceea ce fac”: Cine este iubitul Cristinei Bâtlan și ce diferență de vârstă este între cei doi

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 iul 2024, 14:21

Cine este iubitul omului de afaceri Cristina Bâtlan și ce vârsta are acesta?

Sursa: facebook.com

Cine este iubitul omului de afaceri Cristina Bâtlan și ce vârsta are acesta?

Cristina Bâtlan este un om de afaceri, cunoscut în România.  Deși au afaceri împreună, aceasta a divorțat de fostul său soț, Roberto, în urmă cu 6 ani după ce acesta a înșelat-o. În prezent, Cristina trăiește o poveste de dragoste cu Petru care a cerut-o de soție anul trecut, de ziua sa.

Cine este Petru, iubitul Cristinei Bâtlan?

Deși a divorțat de fostul soț după ce acesta a înșelat-o, Cristina Bâtlan, care este cunoscută și datorită emisiunii în care încearcă să descopere și să investească în noi afaceri și antreprenori, pe piața

din România, a reușit să treacă peste acest episod, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Petru. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele sociale, dar el era deja clientul Cristinei.

Petru este un om de afaceri, care deține un lanț de magazine de încălțăminte. Potrivit Viva, despre el Cristina spune că: „El lucrează tot în domeniul afacerilor, e important să ai lângă tine un om care are același stil de viață, altfel nu aveți subiecte comune.

El mi-a scris, era client, era interesat de niște pantofi și am început să vorbim. Și să vorbești despre pantofi cu talpă de talpă, nu multă lume mai știe lucrurile astea, acest om mi-a scris „Uite, am nevoie de nu știu ce perechi”, el știa modelele, codurile pantofilor. Ăsta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. Și întâlnirea a fost ceva firesc. Era un om normal și m-am întâlnit cu el prima oară la masă cu alți oameni, nici nu mi-a dat prin cap să mă gândesc la așa ceva.
Asta m-a făcut și mai mult să mă uit în urmă și mi-am dat seama că are legătură cu nevoia de a avea ceva”.

Citește și: Câți copii are Cristina Bâtlan! Ce afacere conduce fiul acesteia la doar 20 ani

Cristina Bâtlan s-a logodit de ziua ei

În 2023, Petru a luat-o prin surprindere pe Cristina și a cerut-o în căsătorie, chiar de ziua ei, în Veneția.

Se pare că femeia în vârstă de 51 de ani, trăiește în prezent cea mai frumoasă poveste de iubire cu un bărbat mai în vârstă decât ea.

„Am o relație foarte bună. Sunt o femeie de afaceri atât cât poate o femeie de afaceri să aibă o relație. Adică muncesc și îmi place ceea ce fac. Și mi-am dorit un partener care să mă înțelegă și care să mă susțină în ceea ce fac, nu care mă înfrânează, nu care vrea să mă acapareze în vreun fel.

Mi-am ales un partener, și el m-a ales pe mine ca parteneră, un partener care să mă înțeleagă și să-și dorească să mă vadă zâmbind. Eu dacă nu am succes, dacă nu sunt alături de echipa mea, dacă nu simt acolo totul așa cum se întâmplă, nu sunt fericită. Și asta este și în viața de cuplu, sunt o femeie care mă implic foarte mult',  a mai spus Cristina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

Deși cei doi sunt logodiți de un an de zile, se pare ca cei doi nu au planuri de căsătorie. „ A trecut un an (n.r. – de la logodnă), nici nu mi-am dat seama. Însă sunt prea multe evenimente în țară, așa că o nuntă este un eveniment mult prea important să fie pus oricum în acest peisaj – ori va fi ceva de care nu o să afle nimeni, ori ceva cu mare fast, de care o să afle toată lumea. O să vedem. Deocamdată nu avem niciun plan”, a declarat femeia de afaceri.

Cristina Bâtlan a divorțat dup 26 de ani

După o căsnicie de 26 de ani, în urma căreia a rezultat un băiat, Cristina a decis să divorțeze de Roberto după ce a aflat că a înșelat-o. Cu toate acestea, cei doi au o afacere împreună cu fostul cumnat al Cristinei.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Cristina Bâtlan! Câți bani face pe lună una dintre cele mai bogate antreprenoare din România

Aceasta a recunoscut că uneori, în ședințele de afaceri ies foarte multe tensiuni, mai ales când este de față și fostul soț. Dar de fiecare dată, cei doi ies din întâlniri ca doi prieteni, iar lucrurile reintră pe un făgaș normal. Fiul Cristinei l-a cunoscut pe Petru, actualul logodnic și se pare că se înțeleg perfect.

Roberto, s-a căsătorit între timp, iar Cristina a participat la nunta acestuia.

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!