„Mi-am făcut și niște analize”. Prin ce trece, în aceste momente, logodnica lui Culiță Sterp. Ce probleme de sănătate are

Author: Lavinia Medrea

Prin ce trece, în aceste momente, logodnica lui Culiță Sterp

Sursa: Instagram Daniela Iliescu - colaj Kanal D

Logodnica lui Culiță Sterp a ajuns la analize. Iată ce se întâmplă cu vedeta.

Logodnica lui Culiță Sterp este foarte îndrăgită de oamenii din mediul online. Vedeta a reușit să ajungă la inima urmăritorilor ei prin spiritul familist de care a dat dovadă, dar și pentru faptul că este partenera celebrului cântăreț care este, la rândul lui, foarte apreciat în rândul românilor.

Prin ce trece logodnica lui Culiță Sterp

Cu câteva ore în urmă, logodnica lui Culiță Sterp a dezvăluit că are niște probleme.

Pentru a-și da seama care sunt cauzele problemelor ei, blondina a decis să meargă la medic pentru a-și face analizele.

„Azi e una din zilele alea... Bate vântul, e frig și plouă. Mă dor articulațiile.

Am început dimineața la analize, cu o doamnă care mi-a lăsat impresia că nu prea știe ce face și am stat cu teamă să nu îmi spargă vreo venă.

Citește și: Mama Geta a făcut dezvăluiri emoționante chiar de ziua ei de naștere: „Mă simt singură. Același bărbat aș lua”. Mama fraților Sterp pare că nu a uitat de bărbatul care i-a fost alături atâția ani

Am și întârziat la o programare că nu-mi găsea venele. Când am ieșit din curtea spitalului, un domn blocase intrarea în parcare și am mai stat 25 de minute să aștept să vină, încercând să nu mă enervez (prea tare).

Apoi am ajuns acasă, am mâncat repede, mi-am făcut o cafea în ceașcă pentru că nici termosul nu l-am găsit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Am plecat la terapia Bowen storm. Viața e frumoasă!”, a scris iubita lui Culiță Sterp, pe Instagram.

Ce probleme de sănătate are iubita lui Culiță Sterp

Ulterior, iubita artistului a anunțat că i-a ieșit ceva pe ochi, pe buză, în bărbie și pe gât, și că și-a mai făcut niște analize suplimentare pentru a afla care este cauza erupțiilor sale.

Citește și: Bucurie mare în sânul familiei Sterp! Getuța este însărcinată. Ovidiu Neveu a dat-o de gol: ”Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu”

„Mâine merg să văd ce mi-a ieșit la ochi, în barbă, pe buză și pe gât. Ați mai pățit? Mi-am făcut și niște analize să vedem ce răspunsuri avem”, a declarat iubita lui Culiță Sterp, pe contul ei de Instagram.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?