„Mi-am luat bărbatul” Theo Rose, apariție inedită alături de Anghel Damian. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 aug 2023, 18:05

Theo Rose și Anghel Damian

Sursa: Instagram- Theo Rose

Theo Rose este o persoană extrem de activă, iar de când în viața ei a apărut și micuțul Sasha, artista abia își face timp pentru a dormi.

Artista Theo Rose a avut parte de un weekend aglomerat. Vedeta s-a împărțit între concerte, copilul ei și un botez.

Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de botez

Artista este o persoană ocupată, aceasta împărtășind mereu activitățile sale cu urmăritorii. De această dată, Theo Rose a luat avionul dus-întors la Iași, acolo unde a avut un eveniment, iar la câteva ore a fost nașă de botez.

Citește și: Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Theo Rose în pat „ Știți pozele alea când își trădează iubita?” Artista a venit cu o explicație

„Mâine sunt nașă mare, acum mă duc la Iași să cânt, la noapte nu dorm că am avion la cinci dimineața. Dacă după ziua de mâine încă sunt ok, nu mai are nimeni ce să-mi facă, sunt tanc”, a

spus Theo Rose pe contul ei de Instagram.

După concert, Theo Rose a luat avionul spre casă, iar artista le-a împărtășit fanilor că a dormit machiată la ochi pentru botez. Artista s-a filmat alături de Anghel Damian: „ Ce v-am zis că ajung și la nășie, m-am descurcat eu. Mi-am luat bărbatul, suntem pe drum și astăzi”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Theo Rose trece prin momente delicate „S-a operat la ochi” Ce se întâmplă cu artista în aceste momente

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose și Anghel Damian au devenit nașii de botez ai unei fetițe, iar la eveniment au luat parte mai mulți prieteni.

La eveniment a luat parte și micuțul Dominic

Theo Rose are o mână de ajutor de încredere! După ce a devenit mamă, întreaga ei viață s-a schimbat într-un ritm alert, dar vedeta se străduiește să răspundă cu succes tuturor provocărilor.

Citește și: „Eu mor după ea” Theo Rose, imagini emoționante pe o rețea de socializare

Deși resimte o oboseală crescută în ultima vreme și nu beneficiază de suficientă odihnă, își concentrează energia pentru a-și duce la bun sfârșit toate proiectele profesionale în care este solicitată. 

Citește și: Întâmplare inedită pentru Theo Rose „Mirosim amândoi a grajd” În ce ipostază a fost surprinsă artista la filmări

„Merge foarte bine treaba pentru că am reușit să mă organizez în sfârșit, cumva vinovată că sunt mult plecată de acasă. Ca să scap de vina asta, am reușit cumva să îmi pun toate lucrurile în ordine și să îmi fac un program frumos”,  adăugat Theo Rose.