„Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”. Primele declarații ale tânărului de 20 de ani, care a atacat cu un cuțit un cuplu, în Grădina Botanică din Craiova

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 iun 2023, 13:55

Adolescenta de 14 ani a încercat să sară în ajutorul iubitului, dar a fost și ea înjunghiată

Sursa: observatornews.ro

O fată de 14 ani a murit, după ce, în timp ce alerga cu iubitul ei, a fost înjunghiată de un alt băiat, în Grădina Botanică din Craiova. Băiatul se află în stare gravă la spital.

Tânărul de 20 de ani le-a spus anchetatorilor că nu îi cunoștea pe cei doi, dar că s-a enervat, în momentul în care iubitul fetei i-a spus că se uita prea insistent la ea. Atunci, cei doi au început să se certe, iar criminalul l-a lovit pe tânărul de 17 ani. Situația a degenerat și i-a atacat: „Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”, a spus agresorul, conform adevarul.ro.

Ulterior, a început să povestească, în detaliu, cum s-a năpustit asupra iubitului fetei: „Am crezut că l-am omorât și fata era martor, văzuse totul”.

UPDATE

O fată de 14 ani și iubitul ei au fost înjunghiați de un tânăr, în Grădina Botanică din Craiova. Fata a murit, iar adolescentul este în stare gravă la spital. Agresorul a fugit de la fața locului, dar a fost prins de oamenii legii.

O adolescentă și iubitul ei au fost înjunghiați, în Grădina Botanică din Craiova

Totul s-a petrecut ieri, 27 iunie, în jurul orei 16:00. Conform martorilor, relatează observatornews.ro, atacul a avut loc din gelozie: „A început să ţipe şi un om a sunat la 112. Era gelos”.  Agresorul, în vârstă de 20 de ani, l-a lovit pe iubitul fetei. A scos cuțitul din buzunar și l-a înjunghiat în picior, în mână și în piept.

Adolescenta de 14 ani a încercat să sară în ajutorul acestuia, dar a fost și ea înjunghiată.

Citește și: „E dureros pentru familie”. Un copil de cinci ani și-a pierdut viața, după ce o poartă de fier forjat a căzut peste el, în Otopeni

Medicii au încercat să o resusciteze minute în șir, dar, din păcate, manevrele nu au dat niciun rezultat.

Băiatul de 17 ani se zbate între viață și moarte, pe un pat de spital. Criminalul a fugit la fața locului, dar, la scurt timp, a fost imobilizat de către oamenii legii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Noi am văzut un om care fugea, eu cu prietena mea. Doar că nu am suspectat nimic.

Avea părul lung şi îl avea pe spate şi era cu mască pe faţă, mănuşi”, a spus un martor.

Agresorul și iubitul fetei au avut un schimb de replici

În timp ce aceștia alergau, actualul iubit al fetei îl vede pe tânărul de doar 20 de ani cum o fixează cu privirea. După ce îl întreabă de ce o privește atât de insistent, cei doi încep un schimb de replici, iar băiatul de 20 de ani își iese din minți.

Tânărul de 20 de ani este elev la Liceul Militar Craiova și este fiul unui polițist. Când oamenii legii patrulau zona, cu un zâmbet pe chip, a trecut liniștit pe lângă ei. „Un tânăr a înjunghiat un băiat şi o fată. Fata e aici, moartă, jos şi băiatul la spital”,   După înjunghiere ştiu că a început să ţipe şi un om a sunat la poliţie ”,   spun martorii.

Citește și: Atac cumplit în Franța! Un bărbat a înjunghiat cel puțin patru copii și un adult într-un parc

Înainte de a fi înjunghiată, fata a reușit să fugă de acesta aproximativ o sută de metri, dar nu a mai avut nicio șansă de scăpare în momentul în care acesta o înjunghie. După ce a comis fapta, iese liniștit din Grădina Botanică și le spune echipajelor care patrulau zona, întrebat unde merge, că s-a plimbat și că se întoarce acasă.