„Mi-ar plăcea să lucrez ca îngrijitor”. Meseria la care visa actrița Cansu Dere, protagonista serialului „Infidelul”

Autor: Bianca Vidoi

Cansu Dere

Sursa: Facebook Cansu Dere

Cansu Dere este apreciată de milioane de persoane pentru rolurile din seriale de succes, precum „Infidelul” sau „Puterea destinului".

Cansu Dere se afkă pe lista celor mai apreciate actrițe din Turcia, fiind admirată de producători și admiratori pentru emoțiile pe care aceasta le transpune prin intermediul personajelor pe care le joacă. Aceasta a atras atenția în diferite seriale turcești de succes, precum „Infidelul” sau „Puterea destinului". Care a fost meseria la care visa Cansu Dere, înainte de a deveni actriță?

Care a fost meseria la care visa Cansu Dere

Cansu Dere s-a născut la data de 14 octombrie 1980 în Ankara, iar aceasta a reușit să demonstreze într-un timp scurt că locul ei este în industria filmelor și serialelor, deși au existat adesea voci ce nu îi aduceau cuvinte de laudă. Deși este cunoscută pentru talentul său impresionant în fața camerelor, Cansu Dere este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia, câștigând și locul trei la un concurs de frumusețe.

Chiar dacă are o carieră de succes în actorie, Cansu Dere visa la o altă meserie, mai exact cea de îngrijitor la grădina zoologică. Aceasta iubește foarte mult animalele, iar dacă nu ar fi fost actriță, Cansu Dere și-ar fi dorit să aibă în grijă numeroase animale doritoare de iubire, în special de animalele pe care le apreciază cel mai mult, mai exact urșii panda.

„Dacă nu aș fi actor, mi-ar plăcea să lucrez ca îngrijitor de grădină zoologică în parcul natural”, a declarat Cansu Dere, potrivit seriesturkish.com

Cansu Dere este cunoscută pentru frumusețea aparte pe care o are, însă aceasta își pune în evidență și inteligența, în tinerețe aceasta alegând să studieze arheologica în cadrul Instanbul University. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Ce probleme a întâmpinat Cansu Dere pe platourile de filmare ale serialului „Puterea destinului" 

Cansu Dere a jucat alături de Mehmet Akif Alakurt în serialul „Puterea destinului”, ce a fost rapid urmărit de milioane de persoane. Cu toate acestea admiratorii serialului turcesc au observat că cei doi nu se sărutau foarte des în cadrul serialului. Adevărul din spatele observației realizată de fani este că Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere nu se înțelegeau, motiv pentru care era foarte dificil să filmeze scene împreună.

Citește și: Primele reacții după imaginile cu actrița Cansu Dere în viață, după cutremur. Fanii sunt revoltați: ”Nu e ea”

Motivul pentru care Mehmet Akif Alakurt nu ar fi agreat-o pe Cansu Dere este că aceasta ar fi întârziat de câteva ori la filmările serialului turcesc „Puterea destinului”, ceea ce l-a făcut pe actor să înceapă să o considere pe actriță lipsită de profesionalism.

Cu toate acestea, bărbatul a declarat că cei doi nu se află pe aceeași lungime de undă nici ca prieteni, potrivit hurriyet.com.

„Cansu nu este o persoană pe care o văd sau pe care o voi vedea des. Nu a fost nicio ceartă între noi, dar adevărul este că eu și Cansu nu ne potrivim unul pentru celălalt. Nu suntem potriviți nici ca prieteni.(...) Am petrecut 2 ani menținându-mi manierele cu Cansu. A existat un dezacord între noi.”, a declarat Mehmet Akif Alakurt.