„Mi-au băgat ceva în pahar. A fost mai rău decât ce credeți voi”. Cum explică Florin Salam incidentul care a avut loc la nunta din Craiova, unde a fost dat afară de un nuntaș

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 apr 2023, 11:07

Momentul cu pricina a făcut imediat înconjurul internetului

Sursa: TikTok

Florin Salam are multe evenimente de bifat în această perioadă, iar unul dintre ele a fost în Craiova, unde a fot chemat să cânte la o nuntă. Lucrurile nu au mers conform planului și a fost dat afară de la nuntă, deoarece nu putea să cânte și doar stătea cu microfonul în mână.

Florin Salam a trebuit să cânte la o nuntă din Craiova, dar oboseala și-a spus cuvântul și nu a putut decât să scoată niște sunete, așa cum susțin unele persoane. Cu toate acestea, în ciuda a ceea ce s-a spus la adresa sa, manelistul a precizat că nu este vina lui și că cineva a vrut să îi facă rău intenționat.

Ce a pățit Florin Salam la nunta din Craiova

Momentul cu pricina a făcut imediat înconjurul internetului, iar internauții s-au împărțit în două tabere. În timp ce unele persoane îi iau apărarea și susțin că acesta era vizibil obosit, alte persoane l-au criticat, spunând că nu ar fi trebuit să se prezinte așa, luând în calcul angajamentul pe care îl avea.

Mai mult decât atât, unele persoane au spus chiar că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise, dar, la câteva zile distanță, manelistul a decis să facă lumină în acest sens.

Citește și: „Tot nr. 1 sunt peste toți”. Prima reacție a lui Florin Salam, după ce a fost dat afară de la o nuntă, deoarece nu cânta nimic de trei ore

Florin Salam a menționat, pe contul său de Facebook, faptul că nu a fost vinovat pentru că prestația nu a fost la înălțime, deoarece nu a fost beat, ci i s-au pus unele substanțe în pahar.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Florin Salam bea la toate evenimentele la care se duce

Manelistul a recunoscut faptul că, la evenimentele la care este chemat să cânte, bea, pentru a se simți bine și pentru a putea să facă atmosferă, iar același lucru s-a întâmplat și acum. Deoarece nu a putut să fie atent, Florin Salam nu a văzut cine și ce i-a pus în pahar, dar se bucură că nu s-a întâmplat nimic mai serios.

„Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte.(...) Am plecat bine de acolo, dar, la sfârșit, am simțit ceva. Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era problema la mine, că n-am mai băut. Nu știți că am băut? La orice nuntă beau acolo, să fac atmosferă, asta e viața noastră.

Nu știu ce s-a întâmplat, că mi s-a blocat creierul.

(...) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine”, a povestit Florin Salam, pe rețelele de socializare.

Citește și: 14 ani de la moartea Fănicăi, fosta soție a lui Florin Salam. Fratele ei a transmis un mesaj răvășitor: "Nu te mai văd, nu te mai aud"

La scurt timp după ce imaginile cu el au ajuns peste tot în mediul online, Florin Salam a spus că rămâne numărul unu, chiar dacă a întâmpinat mici probleme. Videoclipul a primit zeci de mii de aprecieri, iar cele mai multe comentarii au fost de susținere.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.