”Mi-au pus copilul într-o cutie în baie”. Deniz Brizo, mărturii cutremurătoare despre bebelușul care i-a murit VIDEO

Author: Alina Petre
Actualizat: 03 dec 2023, 03:55

Deniz Brizo

Deniz Brizo a mărturisit cu lacrimi în ochi despre momentul care i-a marcat viața, atunci când bebelușul i-a murit după naștere.

Cântăreața Deniz Brizo a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare în emisiunea „Wow Interviu” cu Claudia Dascălu. Artista a povestit cu lacrimi în ochi despre momentul în care bebelușul i-a murit după naștere. 

Citește și: „Te duci să te spânzuri sau îți dau bani și îți faci o supradoză! Mai bine să te știu moartă”! Georgiana Drăgan, declarații șocante despre clipele de sevraj în care se afla

Deniz Brizo, mărturii cutremurătoare despre bebelușul care i-a murit

Deniz Brizo are o poveste impresionantă de viață. Artista a trăit o copilărie grea, iar în adolescență a avut o relație care a marcat-o pentru totdeauna. 

Cântăreața a mărturisit în cadrul emisiunii că a rămas însărcinată la vârsta fragedă de 14 ani, în urma unei relații cu bărbatul de 31 de ani.

Din păcate, copilul a fost născut prematur și nu a supraviețuit. Vedeta a povestit cu lacrimi în ochi momentele cumplite prin care a trecut atunci.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

“Am poftit la o prăjitură,nu mi-a dat și a doua zi am pierdut sarcina. Născusem un băiețel, era prematur, nu eram nici măcar în șapte luni, șase luni și jumătate.

Mi s-a făcut rău, m-am panicat, am plecat singură într-o ambulanță cu o femeie pe care nu o cunoșteam, era și ea bolnavă. Îmi era atât de rușine să zic că mi-a fost rău, țineam în mine și mie oricum când mi-a fost rău m-am rugat tot timpul la Dumnezeu, doar El știe dacă mi-a fost sau nu bine, în orice fel de situație. Am plecat la spital, personalul medical a început să se comporte foarte urât cu mine, mi-au spus că de ce sunt însărcinată la vârsta asta, de ce am venit să îi deranjez, ce mi-a trebuit mie copil,
am primit foarte multe critici...prea multe.
, a mărturisit Deniz Brizo.

”Mi-au pus copilul într-o cutie în baie”

După naștere, vedeta știa că bebelușul nu o să supraviețuiască și i-a pus numele Mario.

”Am știu că nu o să supraviețuiască. Imediat cum am născut am cerut să mi-l dea, să mi-l pună lângă mine să-i simt mirosul și să-i simt prezența.

Am spus Tatăl Nostru și i-am pus numele Mario. Asistentele mi-au dat de înțeles că nu este ok ca eu să am acest copil. La spital nu aveau incubator și am înțeles că dacă aveau erau șanse mari ca el să-mi trăiască. A fost dureros să-mi văd băiatul într-o cutie, l-au pus într-o cutie în baie ca să se stingă mai repede și imaginea asta nu pot să o uit.
Mă gândesc oarecum că el anul astă se fac 18 ani și eu nu l-am uitat.”
, a povestit artista cu lacrimi în ochi.

Citește și: „Pe mama, o bătuse cu un baros. A aruncat benzină pe mine”. Oana Lis rememorează traumele cauzate de tatăl care avea probleme cu băutura

 

Taguri: