„Mi-au scris deja foarte mulți”. Oana Roman, revoltată după ce a cumpărat carne stricată. Vedeta a avut șocul vieții când a ajuns acasă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 mar 2024, 09:13

Oana Roman, revoltată în mediul online

Sursa: Instagram: Oana Roman Elisei

Oana Roman a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a făcut mai multe cumpărături la un supermarket. Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor săi ce a nemulțumit-o.

Fiind pe grabă și din dorința de a găti ceva gustos și rapid fiicei sale, Oana Roman a decis să evite un alt drum la măcelărie și să achiziționeze carnea dintr-un supermarket. Ajunsă acasă, vedeta a constatat că produsul animal nu era într-o stare tocmai bună.

Vedeta a avut o surpriză neplăcută în urma achiziționării unui produs de la un supermarket

Oana Roman a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care, dornică să gătească, s-a decis să cumpere carne tocată de la un supermarket. Ajunsă acasă, însă, a constatat cu dezamăgire că produsul achiziționat nu se afla în condiții ideale pentru a fi gătit sau consumat. 

Vedeta a menționat că de obicei cumpără carne de la măcelărie, unde este tocată în fața sa.

Totuși, într-o zi aglomerată în care a făcut mai multe cumpărături, a decis să nu mai facă un drum suplimentar la măcelărie. A recunoscut că a făcut o alegere nefericită, deoarece la întoarcerea acasă a constatat că produsul achiziționat de la supermarket nu se afla în condiții ideale. În urma acestei experiențe, Oana a menționat că mulți oameni au contactat-o deja, semnalând probleme similare și făcând sesizări, lucru ce a stârnit și mai tare revolta Oanei Roman.

Citește și: „Au acuzat-o de toate mizeriile”. Ce reacție a avut Oana Roman după ce Simona Halep a primit reducerea suspendării din tenis

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Eu de obicei cumpăr carne de la măcelărie pe care o toacă în fața mea. Azi am făcut mai multe cumpărături și am zis să nu mai fac un drum la măcelărie. Și rău am făcut. Mi-au scris deja foarte mulți că au avut și ei probleme și au făcut ceva sesizări. Eu am o voce care se aude mai tare. Poate măcar le fac niște controale.”

, a scris Oana Roman, în secțiunea InstaStory.

Oana Roman le-a dezvăluit urmăritorilor ce fel de mâncare a preparat

După ce a depus mai multe sesizări în legătură cu carnea de proastă calitate, Oana Roman s-a văzut nevoită să achiziționeze o carne proaspătă de la măcelărie. Vedeta și-a dus sarcina din bucătărie la bun sfârșit, iar rezultatul a fost împărtășit și cu urmăritorii săi.

Vedeta a găsit o modalitate de a da uitării momentelor triste prin care a trecut și a gătit ardei umpluți. Cu entuziasm și mândrie, Oana a împărtășit o fotografie a preparatului și cu urmăritorii săi.

Citește și: „Ne oferă o iubire incredibilă”. Cine îi aduce Oanei Roman zâmbetul pe buze, după decesul mamei sale. Vedeta le-a dezvăluit urmăritorilor secretul fericirii sale

Oana Roman își gestionează durerea provocată de moartea mamei sale într-un mod liniștit și echilibrat. Vedeta recurge la diverse activități pentru a trece peste această pierdere grea. Ea gătește cu pasiune, folosindu-și abilitățile culinare pentru a-și alina sufletul. În plus, Oana se retrage în lumea cărților, găsind confort și evadare în paginile unei lecturi captivante. Plimbările în natură reprezintă o altă modalitate de a-și regăsi echilibrul și liniștea interioară. Cu toate acestea, cel mai important, vedeta dedică timp prețios fiicei sale, creând amintiri și stabilind legături puternice în ciuda provocărilor vieții.