„Mi-e foarte dor de el”. Jean Paler suferă și acum după camaradul său, Jean Constantin. Și în ziua de azi merge la Constanța să-i viziteze mormântul

Author: Lavinia Medrea

Jean Paler, dezvăluiri la Denise Rifai

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Jean Paler.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Jean Paler.

Jean Paler suferă și acum după Jean Constantin

Jean Paler este un mare actor român, la fel ca și regretatul său prieten, Jean Constantin, care s-a stins din viață pe 26 mai 2010. 

Citește și: Jean Paler despre plăcerea de a bea vin: „Vinul nu trebuie niciodată băut singur și simplu”

Jean Constantin și Jean Paler au fost prieteni buni peste 45 de ani și „au împărțit aceeași pâine”, așa cum spune invitatul din această seară. De când a murit și până în ziua de azi, Jean Paler merge vară de vară la Constanța, acolo unde face curat, aprinde o lumânare și lasă o floare la mormântul bunului său prieten, Jean Constantin.

Același lucru îl face actorul și pentru Nicu Constantin, căruia îi resimte dorul. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Jean Paler îi vizitează mormântul lui Jean Constantin și în ziua de azi 

Au trecut aproape 24 de ani de când Jean Constantin s-a stins din viață, dar Jean Paler îl poartă în gândul și sufletul lui și merge an de an la mormânt să-i facă o vizită camaradului său și lui Nicu Constantin. 

Citește și: Momente de cotitură în viața lui Jean Paler: „Am simțit că îmi iau la revedere”. Actorul face dezvăluiri tulburătoare despre starea lui de sănătate

„Cât de dor vă este de Jean Constantin?”, este întrebarea cu numărul 24, adresată de Denise Rifai.

„Enorm de mult. În fiecare an de când a murit merg la mare, la turneu, merg la el la mormânt și fac curat.

În fiecare an. În fiecare vară merg la Jean, la Nicu Constantin la Eforie Sud, și aprind o lumânare și pun o floare. Mi-e foarte dor de ei”, a declarat Jean Paler.

Jean Paler, a cărui mamă este de origine greacă, a vorbit și despre glumele făcute de Dem Rădulescu care, de fiecare dată când îl vedea în culise alături de Jean Constantin și Nae Lăzărescu, le cânta „În căruțe colorate trec ț*ganii”.

Denise Rifai a dorit să știe dacă s-a simțit vreodată discriminat, iar Jean Paler a fost foarte clar în această privință declarând că nu s-a simțit discriminat niciodată. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.