„Mi-e frică să nu vină! A dat foc la mașină!”. Strigătul de ajutor al femeii închise în portbagaj de „Gicuță din Apărători” din cauza unei datorii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 feb 2023, 12:05

Mașina se afla în mers, dar a reușit să fie localizată, iar oamenii legii au pornit pe urmele ei

 

Sursa: observatornews.ro, politia capitalei

Iubita manelistului „Gicuță din Apărători” a fost la doar un pas de a-și pierde viață, după ce, din cauza unei datorii, a fost închisă de acesta în portbagaj, iar mașina a fost incendiată, pe un câmp.

Manelistul „Gicuță din Apărători”, aflat sub influența băuturilor alcoolice și asupra substanțelor interzise, și-a băgt iubita în portbagaj și a dat foc mașinii. Fata a scăpat ca prin minune, deoarece a reușit să sune la 112.

Strigătul de ajutor al femeii închise în portbagaj de iubitul ei

Un operator 112 a povestit momentul în care femeia a sunat, pentru a cere ajutor, de teama că își va pierde viață arzând de vie: „Mi-e frică că o să mă omoare! A dat foc la mașină”.

gicuta-aparatori-iubita-portbagaj-foc

„Aveam pe linie deja dispecerul de la Rutieră şi pe cel care se ocupă de acest sector, ca să avem cu toţii informaţiile în timp real. Nu era timp de pierdut!(...) maşina era în mers, aşa că am început să o urmărim pe traseu.

Colegii din teren au pornit imediat pe urmele lor. Între timp:….

«Haideţi, veniţi, vă rog! A oprit maşina şi mi-e frică să nu vină şi să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare» Au fost cele mai răvăşitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodată! După asta a închis… Am crezut atunci că o se întâmple o tragedie.

Citește și: O femeie din Marea Britanie a murit subit, după ce a acuzat dureri de umăr. Aceasta și-a dat ultima suflare în somn

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dar a sunat imediat înapoi. Speranța a durat doar un moment, pentru că am auzit-o strigând «A dat foc la mașină!». Chiar atunci i-am auzit pe colegi strigând «POLIȚIA!»”, a povestit operatorul.

Mașina incendiată era a iubitei manelistului

Confom lui Victor, agent al Brigăzii Rutiere, mașina era pe un câmp, la aproximativ 50 de m de drum.

Flăcările ardeau în interiorul mașinii, iar, din portbagaj, fata cerea disperată ajutor. Din fericirea, aceasta nu s-a pierdut cu firea și le-a falicitat polițiștilor identificarea autovehiculului.

Manelistul a fost găsit și el la scurt timp, într-o benzinărie de pe Splaiul Unirii. Femeia a primit îngrijirile medicale de care a aut nevoie, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește și: Turiștii cazați la pensiunea de pe Transfăgărășan au sunat la 112 după ce a doua avalanșă a lovit unitatea de cazare. Aceștia s-au speriat când au văzut mașinile una peste alta

Acesta a fost audiat și urmează să fie adus în fața unui judecător. Totul a pornit de la o discuție despre o datorie de 1.500 de lei pe care acesta o avea la iubita lui. Mașina incediată este chiar mașina victimei și, în urmă cu ceva timp, femeia a făcut o plângere pe numele lui, dar, când au ajuns în instanță, a retras-o.